lauantai 2. elokuuta 2014

VUOHENJUUSTOSALAATTI a´ la SMAKBYN

Tänään käytiin syömässä lounasta mainiossa SMAKBYN ravintolassa Kastelholman linnan kupeessa. Oltiin siellä lounasaikaan ja niinpä valitsimme päivän lounasvaihtoehdoista mieleiset. Minä valitsin vuohenjuustosalaatin.

Lounas maksaa 10 euroa ja siihen sisältyy aina pieni alkusalaatti sekä talon leipää ja ihanaa näkkileipää. Vesi sisältyy hintaan. Jälkiruuaksi saa samaan hintaan kahvia ja pikkuleipää. Lisäksi silmänruokaa on yllin kyllin.

Nyt kun oli lämmin päivä niin söimme ulkona. Odottaessamme annoksiamme saimme ihailla kaunista näkymää linnan  sekä vankilamuseon Vita Björnin suuntaan. Kauaa ei tarvinnut odottaa kun jo alkusalaatti ja leivät tuotiin pöytäämme. Alkusalaatista en huomannut kuvaa ottaa, vaan tässä komeileekin jo vuohenjuustosalaattini. Siinä oli jäävuorisalaatin lisäksi vuohenjuustoa, pähkinöitä, omenaa, crutongeja, tomaattia, kurkkua, herneen versoja ja jotain siemeniä, joita en tunnistanut. Annos oli iso ja maittava, enkä jaksanutkaan syödä ihan kaikkea, kun olin nauttinut talon herkullista leipää jo alkuruoaksi.

Aurinko paistoi sen verran kuumasti, että suuret aurinkovarjot olivat tarpeeseen.

Tällä lounaalla pärjäsikin hyvin iltaan asti. Ajelimme vielä kierroksen ja nautimme jäätelöt ajelun kääntöpisteessä Getassa. 
J:llä oli vielä päivän urakka saunan katon vahauksessa. Minä olin jo oman osuuteni tehnyt aamupäivällä. Huomenna vielä yksi käsittelykerta ja sitten saa riittää. Uskoisin, että seinät ja katto ovat tasaisen väriset neljän käsittelykerran jälkeen.


Mukavaa loppuiltaa!

KRISSE

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti