tiistai 19. elokuuta 2014

VAAHTOPÄITÄ

Vielä pari päivää sitten oli sää tyyni ja varsin kesäisen tuntuinen. Meren pinta oli melkeinpä peilityyni  ja valkeat pumpulipilvet ajelehtivat taivaalla.


Illan auringonlasku oli hieno ja vesi hohti kullanvärisenä.

Vaan nyt puhaltavat toiset tuulet. Aurinko tosin paistaa vieläkin, mutta tuuli puhaltaa kylmänä ja vaahtopäät uivat ulapalla. Veneitä ei näy, ainoastaan yksi iso laiva näkyi horisontissa, matkalla mantereelle. Jokin aika sitten karsitut puunoksat ovat lennelleet pitkin pihaa ja kukkalaatikkojen kukat on tuuli tuivertanut pahan näköisiksi. Mahtavatko vielä piristyä, vai joko olisi aika vaihtaa kesäkukat syksyisemmiksi?

Viime yön vietin kaupunkikodissa.  En iltavuoron jälkeen ajanut tänne mökille enää, kun tänään oli vuorossa aamuvuoro. Nyt edessä kaksi vapaapäivää.

Oletko jo käynyt katsomassa kivoja kuvia Soda Streamin "Leiki väreillä"-kilpailussa? Jos et, niin käypä äänestämässä suosikkiasi, tai vaikka useampaakin kuvaa. Klikkaamalla TÄSTÄ pääset kilpailusivulle. Itse osallistun yllä olevalla kuvalla ja jos tykkäät siitä, niin klikkaa kuvan alla näkyvää sydänkuviota, niin olet antanut äänesi kuvalleni.

Nyt on mukava sytyttää vaikka kynttilä palamaan illan hämärtyessä ja kuunnella sisällä lämpimässä miten tuuli humisee ulkona.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti