maanantai 11. elokuuta 2014

TURKKI PÄÄLLÄ


Mukavaa maanantaita ja uuden viikon alkua! Viimeinen vapaaviikko tältä erää pyörähti käyntiin. Se onkin jo viides ja jotenkin tuntuu kuin olisin ollut poissa töistä jo pienen ikuisuuden. Ei silti, että töihin kuitenkaan kaipaisin. Loman aikana on ehditty tehdä kaikenlaista kivaa: oltu yhdessä koko perhe, tavattu ystäviä ja sukulaisia, käyty entisessä kotikaupungissa Turussa (tai mikä entinen se nyt on) ja vietetty ihania päiviä mökillä. On saatu aikaiseksi yhtä ja toista pientä remontointia.
Vaan yhtä asiaa en ole tehnyt, nimittäin heittänyt talviturkkia! Vähän noloa kyllä, kun jatkuvasti olen valitellut helteiden aiheuttamaa tukaluutta ja asumme koko kesän meren äärellä, enkä ole kuitenkaan käynyt uimassa kertaakaan. Olen mieluummin käynyt suihkussa virkistyäkseni. Vähän syytän tästä uimattomuudestani sitä, ettei meillä ole laituria, josta voisi rauhallisesti laskeutua veteen ilman että pitää kävellä meren rosoista, kivistä pohjaa pitkin sopivaan syvyyteen. Laituria on suunniteltu vuosikausia, mutta tähän rantaan ei voi mitään kiinteää laituria rakentaa, kun jäät veisivät sen heti ensimmäisenä keväänä mennessään. Jos taas laituri olisi ponttooneilla, niin toisinaan kovin myrskyisä meri vääntäisi sen rikki. Eikä meidän rannassa ole kalliotakaan johon voisi jonkinlaisen laiturin tapaisen kiinnittää, mutta yksi tosi suuri kiven lohkare on ja siihen J onkin kaavaillut kiinnittävänsä jonkinlaisen laiturin tapaisen jota pitkin voisi kävellä uimaan. Tänä vuonna sitä ei kuitenkaan tule. Ensi kesäksi tuntuu taas kerääntyvän yhtä ja toista tehtävää, kuten aina. Hyvä niin, sillä olisi aika tylsää, jos mitään suunnitelmia ei enää olisi toteutettavaksi.

Pari päivää sitten ihailin kaunista auringonlaskua ja otin siitä kuvia. Hienoa katsella kun aurinko pikku hiljaa laskee horisonttiin. 
Tällä hetkellä aurinko paistaa ja ilma on kesäisen lämmin +22 astetta, mutta iltapäiväksi on ennustettu ukkosta. Saamme vieraita silloin, joten nähtäväksi jää voidaanko silloin olla ulkona, vai pitääkö olla sisätiloissa.


KRISSE

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti