perjantai 29. elokuuta 2014

KIERTOMATKA

Tämän päivän postauksen kuvat otin eilisellä saaristokierroksella. Ilma oli sateinen ja kiertelimme autolla Bomarsundissa ja Vårdössä.
Tämä kaunis puurivistö, jota aina ihailen ohi ajaessamme, löytyy Vårdöstä. Tulee ihan sellainen tunne, kuin olisi ulkomailla, kun näitä hienoja puita katselee.

Vårdön kaupan lähistöltä löytyy tämä tienviitta. Eikä se niin syrjässä olekaan. Sieltähän pääsee vaikka mihin!

Syksyisiä värejä Bomarsundissa. Kanervien punertava väri, kallioiden harmaa ja katajien vihreä muodostavat hienon kombinaation.

Bomarsundin uutta patikointireittiä emme ole vielä kokeilleet, eikä sitä tälläkään kertaa tehty sateisen ilman vuoksi, eikä sopivia jalkineitakaan ollut mukana. Syksyn aikana kuitenkin pitää vielä katsastaa millainen reitti tänne on tehty. Kauniina syyspäivänä on mukava ottaa eväät ja kamera mukaan ja kävellä tämä 4,5 km:n pituinen kierros.

Ihailimme kauniita vanhoja rakennuksia. Saisipa asua tuollaisessa.

Vårdöhön mennään lyhyt merimatka lossilla.

Hyljätyn näköisenä nököttivät nämä kojut, mutta niissä on epäilemättä hoidettu jonkinlaista myyntiä tämänkin kesän aikana. "Kaffe"-kyltti nojaa vielä yhden kojun seinään. Nyt oli aika hiljaista tällä "torilla".

Näkymät Bomarsundin "Djävulsbergetiltä" ovat mahtavat. Joka puolella avautuu merimaisema.Melkein yhtä kaunista katseltavaa kuin meri, on viljapelto, kun se lainehtii tuulessa. Jos ei mökkimme olisi meren rannassa niin haluaisin sen olevan laajassa, aukeassa peltomaisemassa. Ja mieluimmin vielä siten, että mökki olisi hiukan korkeammalla paikalla ja pellot avautuisivat melkeinpä silmänkantamattomiin ympärillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti