torstai 17. heinäkuuta 2014

SEKAISIN LOMASTA

Nyt ehdin taas parin päivän tauon jälkeen tänne blogiin kirjoittamaan. Takana on lyhyt Turun matka ja iltapäivällä palattiin kotiin. Veneilijöitä näkyi matkan varrella paljon ja satamassakin laivojen kääntymistä haittasivat muutamat huviveneilijät jotka väistyivät syrjään vasta kun laivasta annettiin möreä äänimerkki.
Turussa käytiin katsomassa Samppalinnan Kesäteatterissa Matin ja Tepon elämästä kertova musikaali, jossa jäin kyllä kaipaamaan M:n ja T:n hittikappaleiden esittämistä. Niitä ei kuultu juuri ollenkaan. Mikä pettymys! Tanssit olivat toki upeita ja orkesteri mahtava, mutta muuten aika lattea esitys.
Turussa ehdittiin olla vain yksi päivä, joten kaupungin katselu, saati valokuvaaminen jäivät tällä kertaa. Majoituimme ystävien luona, josta heille suuri kiitos!
Iltapäivällä vierainamme oli sukulaistyttö lapsiensa kanssa ja oli oikein kiva tavata pitkästä aikaa. Myös molemmat omat tyttäremme lapsineen olivat mökillä, joten vilinää riitti kun koolla oli viisi aikuista ja seitsemän lasta. Vietettiin mukava iltapäivä ja ilta.

Nyt edessä on viikonloppu, vaikka minä olen niin sekaisin viikonpäivistä, että olen jo tänään elänyt sunnuntaita. Ehkä tässä vähitellen pääsen oikeaan rytmiin kiinni, kunhan loma vähän etenee.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti