perjantai 18. heinäkuuta 2014

PILVET

"Kauas pilvet karkaavat, turhaan niitä tavoitat. Kauas pilvet karkaavat......"

Pysähdyin katselemaan taivaalla seilaavia pilviä.  Pilvet ovat siitä jänniä, että hetkessä ne voivat muuttaa muotoaan. Joskus niissä saattaa nähdä jonkin selvän hahmon ja joskus, niinkuin tänään ne ovat kuin pumpulia. Joskus ne näyttävät jopa uhkaavilta, mutta niin hienoilta, kun ne melkein sinisen mustina enteilevät lähestyvää ukonilmaa. Tänään ne kuitenkin olivat valkoisia hahtuvia, eikä niitä ollut paljoa, vaan taivas oli suurimmaksi osaksi heleän sininen.

Kaunista, kesäistä säätä on ennustettu tulevillekin päiville ja sehän sopii lomalaiselle. Yksi viikko kohta mennyt, vielä jäljellä neljä vapaata viikkoa.
Kesätapahtumia Ahvenanmaalla piisaa ja nytkin kuuluu meren yli musiikki kaupungista asti tänne mökille. Huomenna on tarkoitus mennä ihailemaan hienoja autoja ja sunnuntaina on vuorossa Kanaali-päivä, jossa yleensä vietetään leppoisa iltapäivä kauniissa maisemissa erilaisia kojuja kierrellen ja ostetaan varmaan herkkujakin sieltä. Niitä voi sitten nauttia ohi ajavia veneitä seuraten.

Toivottavasti kaunista säätä riittää muuallekin.
Ilokseni huomasin blogini saaneen taas kaksi uutta lukijaa ja sehän lämmittää sydäntäni. Tervetuloa Belladonna ja Titti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti