sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

KIRPPARILTA LÖYDETTYÄ

Kirpparikierroksella maaseudulla löydettiin muutama kiva juttu tänään. Nämä punavalkoiset astiapyyhkeet ovat tarpeeseen mökillä. Myynnissä oli sekä punavalkoisia, että sinivalkoisia. Mielelläni olisin ostanut molempia, mutta tyydyin kuitenkin näihin kolmeen punavalkoiseen. Ovat ensiluokkaisessa kunnossa ja vastapestyjä ja mankeloituja. Joku nuori morsian varmaankin on nämä aikoinaan kapioikseen valmistanut.


Toiselta kirpputorilta ostin nämä söpöt kukkatelineet. Ovat sopivasti ajan patinoimia ja ruosteisiakin ja maksoivat vain yhden euron/kpl.

Ostin nämä siinä tarkoituksessa, että sijoitan ne ulos pihalle. Toisen naulasinkin ulkohuussin seinälle.


Ja toinen löysi paikkansa terassin seinältä.  Nyt laitoin niihin kukkaruukut, mutta yhtä hyvin niihin sopivat vaikka kynttilät tai tuikut.


Vielä yksi ostos tehtiin, nimittäin vanha silitysraudan osa, eli silitysraudan pohja. Se on aika painava ja sopii hyvin vaikka ovistoppariksi tai sitten vaan muuten koristeeksi sopivalle paikalle.

Kivoja löytöjä taas tehtiin, mutta kirppariostoksissa on aina pidettävä mielessä se, että tilaa kotona ja mökillä on kuitenkin rajallisesti, joten kauhean paljon tavaraa ei parane hankkia, vaikka saisi halvallakin.
Tämän päivän ostoksille tuli hintaa yhteensä 13 euroa. Ei mielestäni paha hinta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti