torstai 3. heinäkuuta 2014

JUDYS HANTVERK & INREDNING

Täältä Ahvenanmaalta löytyy viehättäviä käyntikohteita, kuten pääasiassa keramiikkatuotteita myyvä JUDYS HANTVERK & INREDNING, jonka fb-sivulle pääset tästä (klikkaa). Tämä Judy Kuitusen valmistamia keramiikka-astioita myyvä, vanhaan teurastamoon sisustettu myymälä sijaitsee Jomalan kunnan, Gölbyn kylässä. Sisäänkäynnin kauniit vanhat maitotongat orvokkeineen toivottavat kävijän tervetulleeksi.

Kaunista löytyy sisäpuoleltakin hyllykaupalla: kuppeja, maljakoita, mukeja, lautasia ym. Kauniit astiat tulevat hyvin esiin tehdasmaisesta ympäristöstä.

Keramiikkatuotteiden lisäksi myynnissä on tauluja, tekstiilituotteita, puusta valmistettuja lusikoita, muutamia huonekaluja ym. kaunista.
Keraamikon työtilat sijaitsevat ison myyntitilan toisessa päässä.

Tilan aikaisemmasta käytöstä kertoen on jätetty näkyville tämä lihakoukku, jossa varmaankin yksi jos toinenkin sika on aikanaan roikkunut.


Jos kahvihammasta sattuisi kolottamaan, niin apu siihenkin löytyy pienimuotoisesta kahvilasta. Ystävällinen emäntä, keraamikko Judy Kuitunen tarjoili kahvit ja aivan ihanaa mantelitorttua. Kyllä maistui!Joitakin second hand-vaatteitakin oli myynnissä.
Jos satut liikkumaan täällä päin, niin kannattaa poiketa tässä viehättävässä paikassa. Tarkka osoite on Hindersvägen 1, Jomala (Gölby).
Viking Linen sivuillakin näkyy olevan juttu Judyn keramiikkapajasta, ja huomasin, että Viking Linen klubikortilla saa 10% alennuksen keramiikkapajan tuotteista.

Tämä ei taaskaan ollut mikään maksettu yhteistyöjuttu, vaan ihan "vapaaehtoisesti" tehty postaus mukavasta käyntikohteesta.

1 kommentti: