tiistai 1. heinäkuuta 2014

EI TULLUT KENKIÄ, TULIKIN TYYNYT

Eilen herättiin sumuiseen aamuun ja vettäkin ripsutteli hiljalleen. Oli varattu autopaikka aamulaivasta ja niinpä seilattiin Rosellalla Ruotsin puolelle, suuntana Täby ja mahdollisesti Norrtälje. Aikomuksena oli ostaa J:lle harrastuksessa tarvittavat kengät, mutta niitäpä ei ollutkaan saatavilla juuri kyseisten paikkakuntien urheilukaupoista.
No, sisustuspuoteja kyllä löytyi ja kauaa ei tarvinnut kierrellä kun silmiini osuivat nämä ihanat tyynyt. Sattui niin mukavasti vielä, että ne olivat nyt myynnissä puoleen hintaan.

Materiaali näyttää ihan pellavalta, mutta on puuvillaa. Juuri sopivan rentoa tyyliä ja värit aivan nappiin minun makuuni. Niitä taisi olla neljää eri pastelliväriä. Valitsin beigen ja rosan väriset.

Tarjolla oli myös samasta kankaasta pöytäliinoja ja niitä lähti mukaan kaksi kappaletta; kaitaliinat sekä sohvapöydälle, että ruokapöydälle.

Tyynyistä saa helposti päälliset pesuun, , avataan vain nauhat. Jos ei halua rusetin kuvaa poskeen sohvalla maatessa, voi tyynyn kääntää toisin päin ja niin on sileä puoli ylöspäin. Käytännöllistä.

Tyynyt sopivat niin beigen , kuin tumman harmaan sohvan väreihin.  Olisi tietysti voinut ostaa tyynyt molempiin sohviin, mutta kohta alkaa tuntua siltä että mökin tyynykiintiö on täynnä, pitäähän niille entisillekin tyynyille löytää säilytyspaikka. Vierashuoneeseen taitaa sopia vielä kaksi.
Kenkiä ei tällä reissulla löytynyt.

Nyt paistaa aurinko ja lähdenkin ruohon leikkuuseen!


Ai niin, melkein unohtui kertoa, että ostettiinhan me muutakin; saksalaiskaupasta kaksi kassillista ruokatavaraa, eikä maksanut melkein mitään! Koska tulet Ahvenanmaalle LIDL?

MUKAVAA PÄIVÄN JATKOA!

3 kommenttia:

 1. Onpa nätit tyynyt. Tuo roosa sopisi meille just tällä hetkellä ihan täydellisesti, sillä roosaa ja luumua on olohuone MELKEIN pullollaan :-) Hyvää viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Hei nyt vasta näin tunnisteen Hemtex. Onko nuo päälliset sieltä? Jos on, niin toivotaan että niitä on vielä tarjolla kun me saavumme Suomeen 3 viikon kuluttua :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ovat Hemtexistä . Toivotaan että löydät niitä kun tulet lomalle! Aivan ihanat ovat!

   Poista