torstai 24. heinäkuuta 2014

100.000 käyntiä!

Mansikat kypsyvät amppelissa. 

Viikonloppuna oli tapahtumia jos jonkinlaisia.  Ilma oli helteinen, liiankin kanssa, ja niinpä oli mukava lähteä kiertelemään erilaisissa tapahtumissa. Ensin oli Oldtime Cruisers - tapahtuma josta kerroinkin jo TÄÄLLÄ (klikkaa) ja sitten oli vuorossa Kanal-kalas Lemströmin kanavalla.

Tässä kanava on vielä tyhjä ja siltakin on alhaalla eli normaalissa asennossa.

Tasatunnein silta siirrettiin syrjään ja niinpä pääsivät sekä pienet, että isotkin veneet korkeine mastoineen kulkemaan kanavan läpi. Tässä veneessä taitaa olla ihan pieniäkin lapsia kyydissä, koska lasten amme on kannella.

Ihan perinteisiä puuveneitäkin oli paikalla.

Veneitä oli joka lähtöön, sekä kotimaisia, että ulkomaalaisia, moottori-ja purjeveneitä.

Ohjelmassa oli myös triathlon-kisa ja tässä ensimmäinen osuus, eli uinti menossa.Viikonloppuna järjestetiin myös ensimmäistä kertaa Maarianhaminassa PRIDE-kulkue ja sitä kävimme myös katsomassa. Osanottajia oli suuri joukko ja kaikki sujui rauhallisesti.

Meillä on ollut myös sukulaisvieraita parin päivän ajan ja aikaa on vietetty sekä ulkona että sisällä pelejä pelaten.Omalla pihalla näyttävät kasvit nuupahtaneilta kastelusta huolimatta ja osa kesäkukista on jo päässytkin vaihtoon. Saa nähdä onko elokuussa mitään kasveista enää hengissä. Nämä luonnonkukat kuvasin tien varrelta tänään.
Kuivaa on joten puutarhakasveja on pakko kastella.

Blogini kävijämäärä siirtyi 100.000 paremmalle puolelle pari päivää sitten ja siitä suuri kiitos kuuluu teille uskolliset lukijat! Runsaat kaksi vuotta olen tätä kirjoitellut ja aina vaan tuntuu yhtä kivalta kun on saanut postauksen tehtyä. Jatketaan samaan tahtiin ja toivottavasti jaksatte seurata juttujani vastedeskin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti