sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

UUDISTUNUT HUUSSI

Ei, tämä kuva ei ole meidän makuuhuoneesta, vaikka tapetti onkin samaa kuin siellä. Meille jäi tapettia makuuhuoneiden tapetoinnista ja minä tietysti heti tuumimaan, että mihin niitä jäljelle jääneitä voisi käyttää.

Nämä ulkovessan seinät olivat sopivasti uudistamisen tarpeessa ja niinpä rupesin tuumasta toimeen. Huussin tyhjennys (siis tavaroista) vaan ensin ja sitten hommiin.

Meille jäi aikaisemmista tapetoinneista yksi kokonainen rulla tapettia ja paljon pienempiä paloja, koska makuuhuoneessa tapetti oli kohdistettava ja niin hukkapaloja tuli aika paljon. Nyt en halunnut käyttää tuota avaamatonta rullaa, vaan käytin hukkapalat huussin seiniin. En edes yrittänyt peittää sitä, että seinissä on eri kokoisia tapetinpaloja, saatikka yrittänyt saada kuvioita jotenkin sopimaan, vaan täräytin tapetin paloja summamutikassa seinälle vieri viereen.

Huussi raikastui aika tavalla ja mikä parasta, ihan ilmaiseksi! Nyt kuitenkin alkaa tuntua että tuota Herbarium-tapettia on meillä ihan riittävästi seinillä. Harmi kun yksi rulla jäi kokonaan käyttämättä.

Tapetoin kaksi huussin seinistä ja kaksi jätin siniseksi. Toiselle tapetoidulle seinälle naulasin huussissa jo aikaisemmin olleen pikkuisen peilin ja sen pariksi laitettiin musta kynttilälyhty, että sähköttömään tilaan saadaan hiukan valoa kun illat alkavat pimenemään.

Nyt kun on valoisaa vielä myöhään illalla, riittää ikkunasta tuleva luonnon valo.

Kukkataulu ei enää tuntunut sopivan tapetoidulle seinälle, mutta sopii hyvin väriensäkin puolesta tälle maalatulle seinälle.


Verhokappa on myös ollut paikoillaan jo aiemmin. Yksivärinen tietysti sopisi paremmin, mutta tämä saa ainakin toistaiseksi kelvata.
Vähällä vaivalla saatiin uudistusta huussiin. Käsien pesupaikka löytyy meillä huussin ulkopuolelta seunustalta, joten kannu saa toimia kukkavaasina.

Helteinen päivä täällä on muuttunut pilviseksi ja sadettakin saatiin hiukan hetki sitten.
Mukavaa loppuiltaa kaikille ja oikein hyvää alkavaa viikkoa!

22 kommenttia:

 1. Siis niin ihastuttava ja viehättävä - aivan täydellinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan kiva lopputulos omasta mielestäkin.

   Poista
 2. Tuo huussi on nyt TODELLA suloinen!!! :D

  VastaaPoista
 3. Kylläpä tuli siistin näköistä jälkeä.
  Kiitos samoin mukavaa loppuiltaa♥

  VastaaPoista
 4. Tulipa soma huussi, tapetti sopii tosi hyvin sinisten seinien kanssa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli hyvä, että tapettia tuli vain kahteen seinään; muuten olisi voinut olla levottoman tuntuinen. Sininen sattui olemaan ihan samaa kuin tapetissakin.

   Poista
 5. Oi vitsit! Taitaa muuten olla sievin huussi mitä olen koskaan nähnyt ja vielä maisemaikkunan kera :-))

  VastaaPoista
 6. Suloinen huussi <3
  Kukkatapetti freesasi tilan hienosti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavasti muutti huussin ulkonäköä toi tapetti.

   Poista
 7. Siis hieno...todella hieno huussi!! Ekassa kuvassa yritin niitä kohdistamattomia palasia erottaa, mutta ainakaan kuvassa niitä ei edes huomaa....kelpaa tuolla asioida..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne vähän erottuvat, mutta tällaisessa tilassa pitää kai ollakin rento meininki :)

   Poista
 8. Ihana huussi, kelpaisi tännekin tuollainen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitten vaan maalipensseli käteen ja tapettirulla toiseen :)

   Poista
 9. Niin hieno! Pitääpä vinkata äitille, että meidänkin mökin ulkohuussiin voisi vaikka laittaa jonkun pirtsakan tapetin jossain vaiheessa. Tosi kivan näköinen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähällä vaivalla tosiaan tuli aika suuri muutos.

   Poista
 10. Voi mainio! Tulipa ihana huussi! Kesäinen!

  VastaaPoista
 11. Suunnittelen myös itse mökillä huussin tapetointia. Onko tapetti vielä kestänyt seinässä? Kiinnititkö ihan liisterillä? Huussissa kun tuppaa olemaan kylmää ja kosteaa. Pelkään että tapetti irtoaa seinästä vuoden kuluttua.

  VastaaPoista