perjantai 13. kesäkuuta 2014

TAULU

Tänään on ollut viikon ainoa vapaapäivä. Paljon olen ehtinyt kuitenkin tehdä. Aamulla kaupungilla asioiden toimittelua, käynti kotona lisää vaatteita hakemassa, hiukan hiusten leikkausta kampaajalla. Leikkaus rajoittui vain niskahiuksiin, koska olen kasvattamassa tukkaa mikropituudesta vähän pidemmäksi.
Poikkesin myös kesäkukkaostoksille. Saaliiksi tuli yksi pelargoni saunan terassin pöydälle ja amppelikukka sisääntulo-oven viereen.
Ruokakaupassa käynnin jälkeen mökillä ruohon leikkuuta ja pyykkäystä. Eli tavallista arjen touhua.
Sisustustakin olen harrastanut tänään. Sain lapsenlapsilta äitienpäivänä itse tehdyn kortin. Kortissa on niin iloisen kauniit värit, että halusin tehdä siitä taulun.

Ostin mustat kehykset ja mielestäni kuva värikkyydessään sopiikin oikein hyvin tummiin kehyksiin. Ripustin taulun vierashuoneen seinälle äskettäin maalatun ja tuunatun mustan lipaston päälle. Joskus kirpparilta hankittu tuikkulyhty tuli myös osaksi asetelmaa.

Vielä täällä on rauhallista, kun yksin täällä mökillä olen. J on noin tunti sitten astunut Rovaniemellä junaan kolmen lapsenlapsen kanssa. Nukkuvat junassa yön ja aamulla juna saapuu perille Turun satamaan. Junasta muutaman sadan metrin matka laivaan ja perille tänne saapuvat huomenna iltapäivällä. Silloin minä olen iltavuorossa töissä, mutta työvuoron jälkeen tapaan pitkästä aikaa nuo kolme vanhinta lapsenlasta. He viettävät täällä meidän luonamme pari viikkoa, joten nyt pitää keksiä mukavaa tekemistä. Ainakin tivoli tuli tänään kaupunkiin ja voi olla että sinne mennäänkin käymään. Piknikkiä on myös suunniteltu, jos vain ilmat sallivat sen toteuttamisen. Tänään on ollut aurinkoista, mutta tuuli on kova.  Hetki sitten merellä meni iso laiva ja aallot olivat aika suuret kun se puski niitä vastaan.

Nyt toivotan mukavaa viikonloppua kaikille!

3 kommenttia:

 1. Suloisen taulun ovat lapsenlapset sinulle tehneet! Se sopii kuin nappi silmään mustan lipaston ylle.

  Ihania kesäpäiviä mussukoiden parissa ja mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Sinulla on mukava kaksiviikkoinen lapsenlasten kanssa. Toivotaan, että säät suosivat

  VastaaPoista
 3. Suloinen taulu!<3
  Mukavaa paria viikkoa lapsenlapsien kanssa!

  VastaaPoista