lauantai 7. kesäkuuta 2014

KIVA VIIKONLOPPU

Eilen vietettiin mukava ilta mökillä ystävien kanssa. Parempaa säätä ei olisi voitu saada ja seura oli mitä parhainta. Saunottiin, syötiin ja istuttiin iltaa. Tällaisia iltoja voisi olla useamminkin.


Tänään oltiin lapsenlapsia hoitamassa. Käytiin lintupuistossa ja sen yhteydessä olevalla uimarannalla. Ei ollut uimatamineita meillä mukana, kun kaupungin keskustassa oli tuulista, eikä niin kovin lämmintäkään, mutta saavuttuamme rannalle siellä olikin tosi helteistä. Lapset saivat kuitenkin leikkiä erilaisissa vempeleissä ja pienempi otti päivätorkut rattaissa. Paluumatkalla ostettiin pillimehut kaupasta ja sehän maistui molemmille. Sitten tuli huolia isommalle, kolmivuotiaalle. Ensin oli pissahätä ja sitten hän huokaisi vielä, että on minulla hikkakin. Voi pientä.
Pissahätä saatiin hoidettua puiston nurmikolle ja hikkakin meni kohta ohi, todettiin että se oli vaan sellainen "baby-hikka". Leikittiin vielä jonkin aikaa päiväkodin pihalla ja sitten tulikin jo äiti töistä ja vielä harjoiteltiin pyörällä ajoa ilman apupyöriä.
Mukava päivä ja kauniskin, vaikka aamulla sateli verkalleen kun lähdimme mökiltä kohti kaupunkia.
Nyt on aurinkoista ja lämmintä. Huomenna ei ole suunnitelmissa mitään erikoista, vaan vietetään leppoisa päivä ennen maanantaina alkavaa työviikkoa.

Mukavaa viikonloppua kaikille!

8 kommenttia:

 1. Mukava ilta ja päivä teillä...ystävien kanssa vietetty aika ja tietysti lapsenlapsien kanssa on vaan parasta..:)

  VastaaPoista
 2. Ihanalta kuulostaa - ystävät ja läheiset tekevät tunnelman :)

  VastaaPoista
 3. Hätiä on monenmoisia ;O) Kuulostaa kivalta päivältä. Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienillä on pienet hädät ja isommilla isommat, ehkä.

   Poista
 4. Hih! Ihania nuo lapset! Huolia on joka lähtöön, niin pieniä kuin suuria. Onneksi saitte karkoitettua hikan :-)
  Nautinnollista sunnuntaita!

  VastaaPoista