keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

IHANIA PARVEKKEITA

Kävin taas pitkästä aikaa ihanilla ALVHEMin sivuilla (klikkaa).
Kauniin kesäpäivän innoittamana katselin kauniita parvekkeita. Jospa niistä saisi vaikka inspiraatiota mökin pihalle. Meillä on kyllä pienen pieni parvekekin kaupunkikodissa, mutta sinne ei kannata kukkia, eikä muutakaan kesäksi laittaa, kun koko kesä pitkälle syksyyn ollaan täällä mökillä.Tämän kuvan parvekkeessa minua kiehtoo erityisesti tuo hieno mustaksi maalattu rautakaide. Ja laventelihan on aina niin ihana!
Tältä tilavalta parvekkeelta on hieno näkymä naapuritalojen kattojen ylle.

Kauniit kivet on tässä laitettu erottamaan ulko-ja sisätilaa. Yrtit omissa ruukuissaan ovat myös kauniita. Ja koska näyttää että tälle parvekkeelle tullaan keittiöstä, niin yrtit ovat kätevästi ihan käden ulottuvilla.

Turkoosi ja pinkki on kaunis väriyhdistelmä. Näkymä reheväkasvuiselle pihalle on myös hieno.

Tällä parvekkeella on ihanat kukat ja seinä antaa suojaa tuulelta. Tämä on oma suosikkini näistä kuvista.

Tämän pikku parvekkeen parasta antia on kaunis naapuritalo.  Suomessa ei taida olla luvallista ripustaa kukkalatikkoa parvekkeen ulkopuolelle niin kuin tässä on tehty, mutta jos niin saisi tehdä, toisi se monelle kapealle parvekkeelle mukavasti lisää kaivattua tilaa.


Talvella parveke taitaa jäädä vähemmälle käytölle, mutt jos siellä on palju, niin mikä ettei siellä voisi vaikka nauttia pikkujouluglögit! Aivan ihana tunnelma: lamput seinässä ja kynttilät.

Kesällä on mukava nauttia juomaa ja tuoreita marjoja omalla parvekkeella ja ottaa vaikka iltapäivänokoset.


Aina ei parvekkeen tarvitse olla suuren suuri. Pienestäkin saa viehättävän, eikä siihen paljoa tarvita: pikku pöytä ja pari tuolia ja muutama kaunis kukka. Matto tuo kodikkuutta, mutta ehkä muovinen olisi kätevämpi sateelle alttiissa tilassa.

Nautitaan kauniista kesästä nyt kun lämpö on tullut takaisin ja ollaan ulkona niin paljon kuin mahdollista. Huomenna minun on tarkoitus mennä hankkimaan vielä jokunen kesäkukka ja niille olenkin suunnitellut vähän erikoisempaa istutuspaikkaa.

Nämä kaikki parvekekuvat ovat siis ruotsalaisen ALVHEM INTERIÖRIN sivuilta, jonne pääset tuolta ensimmäisen kuvan alla olevasta linkistä.

HEIPS!  Krisse


4 kommenttia:

  1. Hyviä ideoita saa noista parvekkeista. Kauniisti sisustettuja

    VastaaPoista
  2. Kuvat todistavat että pienestäkin ulkotilasta saa helpolla viihtyisän :-)

    VastaaPoista
  3. Todella upeita kuvia parvekkeista!

    VastaaPoista