torstai 22. toukokuuta 2014

VIHDOINKIN VALMISTA MAKUUHUONEESSA

Kaunis päivä on vietetty sisätiloissa ja paljon on tehty hommia, mutta nyt on valmista. Ehdin vielä ottamaan kuvat ilta-auringon paistaessa sisään makuuhuoneen ikkunasta.

Eilen tehtiin maalaustyöt ja tänään oli vuorossa tapetointi. Tapetti on sitä samaa BORÅSTAPETERin HERBARIUMia kuin vierasmakuuhuoneessakin. Paneelit  valkoiseksi maalatut, samoin katto. Luulisi, että kun jo yksi huone on remontoitu ihan samoilla materiaaleilla kuin tämä, että kaikki nyt jo sujuisi kuin tanssi, mutta tarkkana sai olla tapetin kuvioiden kohdistamisessa. Yhdessä siitä selvittiin. Ensinhän näytti siltä, että minä joutuisin toimimaan tapetointimestarina,kun J:n käsi on vielä lastassa mutta siitä ei olisi kyllä ikinä valmista tullut.


Verhot ovat entiset pellavaiset, samoin sängynpeitto ja tyynyt ovat samat kuin aikaisemminkin.Verhotangot myös tässä huoneessa ovat puun väriset. Hyvin ovat toimineet vuosia. Välillä verhot on ripustettu renkailla, kuten nyt ja välillä verhotanko on pujotettu suoraan verhon "kujaan".

Jotain muutakin muutosta on huoneessa nyt. Laitettiin nimittäin sänky toiseen suuntaan kuin aikaisemmin. Nyt huone tuntuu tilavammalta ja tietysti raikkaammalta, kuin uudelta.

Taas yksi projekti saatu valmiiksi. Mutta niitähän riittää, koskaan ei tule ihan valmista ja hyvä niin.

6 kommenttia:

 1. Juuri teidän näköinen värikäs kaunis tapetti :)

  VastaaPoista
 2. Ihana tapetti ja valkoinen paneli on niin hieno!

  VastaaPoista
 3. Kylläpä on pirteä ja juuri sopivan räväkkä tapetti. Hyvä valina!

  VastaaPoista
 4. Kesä ja aurinko tulevat väkisin tuon tapetin mukana sisään huoneeseen... aivan ihana! :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille kommentoijille!

  VastaaPoista