lauantai 17. toukokuuta 2014

BORÅSTAPETER - HERBARIUM

Melkein kolme viikkoa odottamamme tapetit saatiin vihdoin pari päivää sitten. J on käsivammastaan huolimatta ahkeroinut kun minä olen ollut ansiotyössä ja repinyt/liottanut vanhat tapetit pois. Hän on myös pohjamaalanut seinäpinnat. Viikonlopun aikana pitäisi meidän saada tapetointihommat tehtyä.

Vierashuoneen remontissa on jo maalattu seinäpaneelit kolmeen kertaan, joten ne ovat nyt valmiit.


Myös katto maalattiin valkoiseksi ja huone tulikin paljon valoisammaksi. Uusi valaisin hankittiin lempikaupastamme Ikeasta.


Tapetiksi valitsimme lopulta BORÅSTAPETERin HERBARIUMin.  Huoneessa on lipasto, joka myös pitää maalata. Luultavasti lipaston väriksi valitaan jokin tapetissa oleva väri, mutta mikä, se on vielä mietinnässä. Sängyn päiväpeite meillä on ennestään ja se on tuota kuvassa näkyvää oranssia. Mietin ensin lipaston väriksi mustaa ja vetonupeiksi jotain värikästä, mutta ehkä kuitenkin paremmin kävisi jokin tapetin väreistä. Mitä mieltä olet väristä, musta vai tapetista poimittu väri? Tai sitten tuo tumman sininen, vaiko kuitenkin valkoinen?

Työteliäs, mutta mukava viikonloppu meneillään.

Nautitaan hienosta säästä ja viikonlopusta!

12 kommenttia:

 1. Kaunis tapetti.Lipasto olisi kaunis valkoisena,jolloin käy muuallekin tarvittaessa.Maalaaminen on kuitenkin aika kova homma :)
  T. Merja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maalattava se kuitenkin on, on nyt jo sen verran huonossa maalissa.

   Poista
 2. Kaunis tapetti, sopii hyvin mökille makuuhuoneeseen.
  Lipaston suhteen on sinulla monta mahdollisuutta, kesämökillä voi vähän ilotellakin ja ottaa vaikka vihreän tapetista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vihreä onkin kaunis. En vaan tiedä riitelisikö liikaa sängynpeitteen kanssa, joka on samaa oranssia kuin tapetissa.

   Poista
 3. Normaalisti valitsisin valkoisen lipaston, nyt jotenkin viehättää musta, se kivasti ryhdistäisi tilaa, MINUN MIELESTÄ joku värikäs lipasto toisi vaan lastenhuonefiilistä, mutta nähtyäni lopputuloksen voisin tietty olla erimieltäkin.. ;) Mut nyt liputan musta (ja valkean) puolesta =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoinenhan sopii kaikkien värien kanssa, mutta tuntuisi kuin haluaisin "sävähdyttää" ja laittaa vähän epätavallisemman värin, jollainen musta mielestäni olisi tässä tapauksessa. Pitää vielä miettiä sitten kun tapetit ovat seinissä.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Tapettikaupassa löydettiin useampikin ehdokas uudeksi makuuhuoneen tapatiksi, mutta lopulta päädyttiin tähän. Valittiin sama tapetti molempiin makuuhuoneisiin yhtenäisyyden vuoksi ja ettei tulisi liian kirjavaa, kun tapetti kuitenkin on näinkin värikäs.

   Poista
 5. Onpa kaunis ja raikas tapetti. Tulee nättiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu ja kiva kun kirjauduit lukijaksi!

   Poista