tiistai 6. toukokuuta 2014

ARKIPÄIVÄHAASTE/ALICANTE

Mukavaa tiistaita!
Sain haasteen Arleenalta joka kirjoittaa blogia arleenan sanomat osoitteessa arleenansanomat.blogspot.com. Valitettavasti en ole vielä perehtynyt siihen miten tabletilla linkitetään, joten laitan hänen bloginsa osoitteen vain näin kirjoitettuna, jos haluat tutustua hänen hienoon blogiinsa. Niin, haaste on varmaan monille jo tuttu arkipäivähaaste eli kirjoitetaan omasta arkipäivästä viiden päivän ajan. Arleena toivoi, että kirjoitan tästä lomaviikosta joten ihan arkipäivää tämä ei kohdallani ole. 


Aamulla heräsin näihin näkymiin. Maisema on se mikä avautuu hotellimme ikkunasta kerroksesta 10. Hui! Aika korkealla ollaan, enkä kaipaa parveketta, koska en kuitenkaan uskaltaisi siellä olla, enkä etenkään katsella sieltä alas kadulle.

Vielä ei olla kaupunkiin ehditty tutustua, kun eilen oltiin ihan väsyksissä koko päivän matkustelun jälkeen.

Kohta lähdetään katselemaan ympäristöä. Lämpötilaksi on tänään täällä Alicantessa luvattu jotain 23 astetta, mutta rantalomaa ei vietetä kuitenkaan, kun J:llä on käsi kipsattuna, joten uiminen ei tule kysymykseen.

Haasteessa on tarkoituksena haastaa joku toinen kertomaan viiden arkipäivän tapahtumista ja sitten hän puolestaan kutsuu jokaisena viitenä päivänä jonkun mukaan. Haastan mukaan Teijan joka kirjoittaa blogia Onnen hetkiä paratiisissa osoitteessa onnenhetkiäparatiisissa.blogspot.com.

Nyt lähdemme kiertelemään ympäristöä. Palaillaan asiaan huomenna!

Krisse


4 kommenttia:

 1. Ihanaa lomaa, nauttikaa!!! :))

  VastaaPoista
 2. Upeat näkymät, ihanasti näkyy nuo vuoret horisontissa!

  Kiitos haasteesta! Olenkin jo saanut yhden Arkihaasteen, vaan
  laiskanlaisesti olen aiheesta postannut. Nyt lupaan ryhdistäytyä :-)

  Nautinnollista lomaa!

  VastaaPoista
 3. Huikeat kaupunkinäkymät kattojen yli.
  Minulla on myös korkeanpaikan kammo ja 10. kerroksen parveke olisi aika tuskallinen koettava.
  Mutta turvallisesti voi ihailla maisemia ikkunan läpi.

  VastaaPoista
 4. Oi, olette Alicantessa, Aloitin tästä ensimmäisestä postauksesta. Aion nauttia uudestaan tunnelmista kuviesi myötä. Ihanaa lomaa!

  VastaaPoista