lauantai 3. toukokuuta 2014

AHVENANMAAN MATKAILUKOHTEITA
Tämän päivän kuvat on kaikki otettu JAN- KARLSGÅRDENIN ulkoilmamuseossa (klikkaa), jossa teimme pikaisen kierroksen. Tämä hieno paikka sijaitsee aivan Kastelholman linnan vieressä, Sundin kunnassa.
Museo on auki kesäisin ja avataan toukokuussa. Tänään ei ollut tungosta museossa. Vain pari muuta vierailijaa meidän lisäksemme oli alueella, mutta kun toukokuu etenee, niin alkavat koululaisryhmät tulla tänne luokkaretkilleen. Ulkoilmamuseon välittömässä läheisyydessä sijaitsevat KASTELHOLMAN LINNA, SMAKBYN  RAVINTOLA ja KASTELHOLMAN GOLFKENTTÄ on myös lähellä. Alue sijaitsee meren rannalla ja veneelläkin voi tänne tulla.


Jan-Karlsgården ulkoilmamuseo
Kastelholman linna
Smakbyn ravintola
Kastelholman golfkenttä

Tässä mahdollisen Ahvenanmaan vierailun hyviä vierailukohtia, monien muiden lisäksi. Kuten isäni aikoinaan sanoi, kun osasi vain jonkun sanan ruotsia: Välkommen till tänne!


4 kommenttia:

 1. Kiitos ihanista kuvista! Vietimme muutama vuosi sitten juhannusviikon Ahvenanmaalla ja osallistuimme juhannusaaton tansseihin juurikin tuolla ulkoilmamuseon pihamaalla. Tuosta juhannuksesta jäi ihanat muistot! Pääsimme askartelemaan paikallisten kanssa juhannuskruunuja,
  jotka ripustettiin juhannussalkoon.

  Juhannuksen aika on aivan taianomaista siellä Ahvenanmaalla.

  Ihanaa viikonlopun jatkoa ja mukavaa matkaa Alicanteen!

  VastaaPoista
 2. Ihana tupa ja tuo keinu...voi, että ..:)

  VastaaPoista
 3. Voiettä!!! Lapsena olen käynyt ahvenanmaalla... olisi kiva suunnata sinne lomailemaan uudestaan , kaunista !

  VastaaPoista
 4. Kauniilta näyttää! Pitäisi kyllä joskus viettää edes pikkuloma siellä Ahvenanmaalla :)
  Ihanaa sunnuntaita ♥

  VastaaPoista