keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

"VÄRIKOLLAASI"

Tarkoituksenani oli vihdoinkin osallistua kauan aikomaani värikollaasihaasteeseen ja olin tehnytkin jo kollaasin valmiiksi, mutta en sitten millään onnistunut kaikissa linkityksissä.

Kollaasihaasteessa tehdään viikottain uusi kollaasi annetuista väreistä tai aiheista. Tämän viikon väreinä ovat sininen, harmaa, valkoinen ja ruskea.

Kiertelin mökkipihaa ja kuvasin näihin väreihin sopivia kohteita. Tässä olisi ollut harmaata.

Ja tässä ruskeaa.

Sinistä löytyi vähän joka puolelta. Nämä kukat, saunan ovi ja ylempänä sisäkuva ulkohuussista, joka kärpästen karkoittamisen toivossa on maalattu siniseksi.


Valkoista väriä edustavat ihanat koivun rungot.

Ja männyn kaadosta jäänyt kanto olisi esittänyt ruskeaa väriä.

Vanha, kulahtanut penkki ja saunan seinä harmaina väreinä.

MUTTA, kuten mainitsin, niin vaikeudet linkittämisessä estivät taaskin yritykseni ja laitoin kuvat tänne ihan tavallisena postauksena. Kollaasin toki onnistuin tekemään, mutta säästän sitä vielä jos kuitenkin osaisin myöhemmin tehdä tämän "oikein".

Keskiviikkoa kaikille!

Ps. taidanpa ruveta postailemaan enemmänkin ruokapostauksia, kun muutaman päivän takainen postaukseni kasvispiirakasta oli houkutellut blogiini yhden päivän aikana 430 kävijää! Se on ennätys blogissani. 

6 kommenttia:

 1. Kauniita ovat kuvasi vaikka ei kollaasi olekkaan..:)

  VastaaPoista
 2. Tuo harmaa penkki ja seinä ovat kauniita patinoituneina.
  Hienot kuvat ja oikeat värit kollaasiin. Linkitysohjeet ovat värikollaasisivulla.
  Maalataan osoitteesi, jossa postaus on ja painetaan C-kirjainta näppäimistössä, sen jälkeen mennään kollaasisivulle ja viedään osoitteesi ko kohtaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löysin kyllä ohjeet, mutta sain linkitettyä omalle sivulleni vain ne neljä väriruutua, mutta en sitä otsikkoa. Pitänee yrittää vielä. Kiitos ohjeista Arleena!

   Poista
 3. Kauniita kuvia!
  Lopetin Susanne-blogini, mutta minulla on pienimuotoinen kuvablogi vielä. Jos haluat käydä kurkkaamassa niin tuosta Susanne-linkistä pääset sinne:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi kun lopetit kauniin blogisi. Pitääpä käydä kurkkaamassa tuo kuvablogi.

   Poista