torstai 24. huhtikuuta 2014

VALKEAA
Öisen pakkasen jäljiltä on maa valkoinen aamulla. Valkoisuus vaihtuu kuitenkin nopeasti kimalteleviksi kastepisaroiksi nurmikolla, joka eilen leikattiin ensi kertaa tänä vuonna. Ihanaa puuhaa! Kukkapenkin reunat tuli myös siistittyä. Kaivoin lapiolla pois nurmikaistaleen, joka aina kasvaa vähitellen kiinni reunuskiviin vaikeuttaen siten ruohonleikkuuta. Nyt saa taas leikattua hyvin vähän aikaa. Sama homma odottaa pienemmän kivikkokasvipenkin reunoja. Sen teen ehkä tänään.

Taas alkamassa yksi ihana keväinen päivä!

Oli muuten yksi elämäni parhaista päätöksistä jäädä osa-aikaeläkkeelle. Suosittelen sitä kaikille joilla on se mahdollisuus! Nyt jää aikaa muullekin kuin vain töissä käymiselle.

6 kommenttia:

 1. Niin oli äitinikin samaa mieltä aikoinaan osa-aikaeläkkeestä, nyt jo jonkin aikaa saanut nauttia kokonaisista eläkepäivistä :)
  Oikein mukavaa päivän jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Juuri ajetun nurmikon tuoksu <3 Teillä on puutarhahommat jo hyvässä hantissa.

  Voin vaan kuvitella miten ihana asia tuo osa-aikaeläke on sinun kaltaisellesi häärääjälle, jolla tekemistä riittää. Itsekin saan hieman helpotusta arjen kiireeseen, kun ensi syksynä aloitan tekemään nelipäiväistä työviikkoa.

  Mukavaa pian alkavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nelipäiväinen työviikkokin kuulostaa jo aika ihanalta! Hyvää viikonloppua sinullekin!

   Poista
 3. Oi onko tuo teidän mökki? Ihana :-) Ja onnea osa-aikaeläkeläiselle! Haaveilen osa-aikatyöstä, mutta taloudellisesti voisi tehdä turhan tiukkaa *huokaus* Nauttisin kyllä kybällä :-)

  Kauniit kuvat muuten. Koivujakin on ikävä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On meidän mökki. Osa-aikatyöhön ei minullakaan tällä hetkellä olisi taloudellisia mahdollisuuksia, tai ainakin se vaatisi tinkimistä roimalla kädellä kaikesta mihin on tottunut, mutta kun osa-aikatyön lisäksi saa osa-aikaista eläkettä, niin silloin onnistuu.

   Poista