keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

PARVEN REMONTTI VALMISTUI

Nyt on parven pienimuotoinen remontti valmis. Lisää tilan tuntua saatiin rutkasti ja kaikelle on nyt paikkansa.

Suurin muutos tuli siitä, kun hankittiin Ikeasta kaksi Malm-lipastoa, jotka laitettiin vierekkäin seinän vierelle. Niihin mahtuvat nyt kaikki vieraspeitot ja tyynyt, sekä vielä hiukan muutakin. Ennen nämä peitot olivat epämääräisissä kasoissa yhdessä nurkassa ja niiden esille otto oli työlästä. Parven matalaan osaan saatiin paljon säilytystilaa, kun sinne laitettiin verhot . Mietittiin erilaisia ovimahdollisuuksiakin, mutta ovien avaaminen olisi ollut hankalaa tässä tilassa. Nyt leveämmän verhon rajaamaan tilaan mahtuu ainakin lapsi nukkumaan ja lyhyt aikuinenkin, kun tilan pituus on n. 180cm. 

Työpiste tuoleineen mahtuu edelleen hyvin ja varatuolikin kirjoituspöydän viereen. Hankittiin muutamia laatikoita hyllylle ja niihin mahtuvat pikkutavarat. Lipaston päälle nostettiin lasten kirjat ja lehdet, jotka ovat vanhoissa laatikoissaan.


Vanha arkku on aina ollutkin parvella ja siinä säilytetään lakanoita ja tyynyliinoja.

Parven toisessa päässä on muutama patja ja lastenlapset kilpailevat siitä kuka saa niillä nukkua. Ihan pienimpiä ei uskalla parvelle nukkumaan päästää, etteivät unen pöpperössään putoa rapuista alas. Leikkipaikkana tämä kuitenkin on mitä mainioin, eivätkä legot leviä pitkin mökkiä.

Tämän kirjojen sivuilla päällystämäni seinän näytinkin jo aikaisemmassa postauksessani. Seinän takaa löytyvät uudet lipastot.

Päivänvaloa parvelle antaa ikkuna, johon aamuaurinko ihanasti paistaa.

Taas on saatu yksi projekti valmiiksi, mutta niitähän riittää. Seuraavaksi käydään makkareiden kimppuun.

Mukavaa keskiviikkoa kaikille!

16 kommenttia:

 1. Nyt näyttää tosi hyvältä, kyllä tuolla kelpaa aikaansa viettää :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpimänä aikana parvella pakkaa olemaan hiukan liian lämmintä meikäläiselle, jolla aina muutenkin on lämmin.

   Poista
 2. Vintit ja parvet ovat ihania - sadepäivinä ihan parhaita lepopaikkoja.. kun vesi rummuttaa kattoon. Liekö joku takauma jostakin lapsuuden jutusta, mutta uni tulee ihan varmasti:) Meillä on pihamökki vaiheessa ja sieltä löytyy vintti joka tarkoitus kunnostaa myös. Ensin kuitenkin on vuorossa itse mökki ja pihasauna - asia kerrallaan:). Nauttikaa mukavia hetkiä kivalla parvella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo sateen ropina onkin yksi ihanimpia luonnon ääniä. Laita sitten blogiin kuvia remonteistanne. Niitä on aina kiva lukea.

   Poista
 3. Onpas ihana parvi ja niin hyvässä järjestyksessä.Mökin säilytystilat ovat haastavia, mutta te olette loihtineet kivat ratkaisut. Meillä on myös tälle(kin) kesälle remppasuunnitelmia, niin mökin sisälle kuin pihallekin. Talven kun plärää sisustuslehtiä tulee roppakaupalla uusia ideoita, joista isäntä ei aina ole kovin mielissään:)) Aurinkoisia päiviä sinulle!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti järjestys säilyykin nyt paremmin kun saatiin järkevät säilytystilat. Ideoita pukkaa täälläkin koko ajan. Kun vaan aika, raha ja voimat riittäisi kaiken toteuttamiseen.

   Poista
 4. Ihana tuollainen parvi ja miten kaunis ikkunan pitsiverho!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon käyttöä sille on tullut lastenlasten myötä ja myös tarvittavaa säilytystilaa sieltä nyt löytyy.

   Poista
 5. Olettepa ahkeroineet! Kivannäköinen parvi ja onnistuneet säilytystilat! Kelpaa pikkuisten siellä nukkua ja viettää sadepäiviä! Aurinkoisia kevätpäiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina on kiva kun saa jotain näkyvääkin aikaan.

   Poista
 6. Parvi näyttää oikein mukavalta. Kiva, kun säilytystilaa on riittävästi, nuo Malmit on kyllä huippukätsyjä ja kauniitakin.
  Kivaa keskiviikko-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kanssa Malmien yksinkertaisuudesta. Sopivat mielestäni minne vaan ja tuovat paljon säilytystilaa.

   Poista
 7. Kiva ja raikas tuli parvesta. Säilytystila on aina tarpeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Säilytystilaa ei ole koskaan liikaa. Kaikkea tuollaista ei osattu niin tarkasti harkita mökkiä rakennettaessa. Onneksi jälkeenkinpäin pystyy jotain lisäämään.

   Poista
 8. Mikä on parvenne korkeus? Omamme on jäänyt vähälle käytölle nimenomaan pienen korkeuden vuoksi. Säilytystilat ja lapsenlapset - käyttöä kyllä riittäisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korkeimmalla kohtaa korkeus on 192cm. Kyseessä on harjakatto, joten tästä korkeudesta se laskee tasaisesti parven päätyihin mentäessä.

   Poista