perjantai 18. huhtikuuta 2014

ILTA MÖKKIRANNASSA

Kaunis päivä päättyi upeaan auringonlaskuun. Joutsenet ja muut vesilinnut uiskentelevat mökin edustalla ja tuultakaan ei tänään ole. Usein pitkänperjantain sää on ollut tosi kurja; sateinen ja tuulinen, vaan ei tänään. Aamulla töihin ajellessa tuli auton tuulilasiin muutama sadepisara, mutta sitten sää muuttui poutaiseksi ja iltaa kohden myös lämpeni. Nyt pitkän vapaan alkaessa on taas ihana nauttia olosta mökillä ilman, että täytyy ajatella seuraavan aamun aikaista ylösnousua ja töihin menoa. Huomenna käymme Ruotsin puolella ostamassa lipaston parvelle, mutta siitä tulee vain pikavisiitti ja tulemme jo iltapäivällä takaisin. Huomasin, että blogillani oli kaksi päivää sitten 2-vuotispäivä. Tämä harrastus on kyllä tempaissut minut mukaansa täysillä ja ajatus siitä etten enää kirjoittaisi blogia tuntuu mahdottomalta.
Ja kuitenkin ennen kuin itse aloitin bloggarina, en ymmärtänyt ollenkaan blogien tarkoitusta ja ihmettelin, että kenelle niitä oikein kirjoitetaan. Omalla blogillani ei mitään kummempaa tarkoitusta olekaan, vaan teen sitä koska haluan ottaa valokuvia ja samalla on mielestäni kiva kertoa vähän päivän tapahtumista. Mitään maata mullistavia juttuja en osaa kirjoittaa, mutta olen kuitenkin iloinen teistä lukijoiksi liittyneistä ja myös teistä joiden tiedän lukevan blogiani, vaikkette lukijoiksi olekaan kirjautuneet.

Jatketaan samaan malliin.

KRISSE12 kommenttia:

 1. Ihanan rauhallinen tunnelma kuvissa ♥ Oikein paljon onnea kaksivuotiaalle :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista! Kaksi vuotta vilahti vauhdilla.

   Poista
 2. Kauniita kuvia, niin tunnelmaa täynnä. Isot onnittelut kaksivuotiaalle blogille :)

  VastaaPoista
 3. Upea auringonlasku mökkirannassanne! Toivottavasti poutainen sää on matkalla
  myös tänne Lounais-saaristoon.

  2-vuotis onnittelut <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan että saitte yhtä hienon sään kuin me täällä.

   Poista
 4. Onnea 2-vuotiaalle! Ja oi... minä en sitten ikinä kyllästy katselemaan noita teidän maisemia. Voin vain kuvitella miltä tuo näyttää livenä :-) Ihanaa arjen luksusta :-)

  Hyvää ja aurinkoista pääsiäisen jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katja; en kyllästy minäkään, vaikka "aina" noita tuijottelen. Meri näyttäytyy kuitenkin niin monenlaisena,

   Poista
 5. Näin tehhään, viihytään yhessä...Kyllä kelepaa siellä mökkirannalla tunnelmoija :)

  VastaaPoista