torstai 20. maaliskuuta 2014

NORSU

Kun on paljon vapaa-aikaa, niin ehtii katselemaan kotiakin ehkä liiankin tarkasti ja aina haluaisi tehdä jotain pientä fiksausta. Vaan kun sekä tilat, että rahavarat kuitenkin ovat rajalliset, niin on tehtävä se mihin on mahdollisuus.
Ostin jokin aika sitten kivat norsu-tabletit, tarkoituksena laittaa ne keittiön pöydälle. Mutta ne olivat kuitenkin sitten hiukan liian suuret sinne, ja nyt ne ovat pyörineet parissakin paikassa, mutteivat oikein löytäneet sitä oikeaa paikkaa.
Nyt keksin, että vierashuoneen ovi kaipasi pientä piristystä ja niinpä kiinnitin yhden näistä tableteista sini-tarralla oveen. Saa nähdä pysyykö viritelmäni siinä.
Oliskohan tämä nyt sitten sitä pientä pintaremonttia :) ?Kun nyt tuota katselen tästä kuvasta, niin rupesin miettimään, että ehkä toi olis tyylikäs tauluna, mustat kehykset ja tämä norsu lasin takana. Hmm..

2 kommenttia:

  1. Heippa, olen samaa mieltä kanssasi. Mustat kehykset kruunaisivat kauniin kuvan! Tabletti sopii väriensä puolesta hienosti tuolle seinälle, tykkään kovasti!

    VastaaPoista
  2. Kehystäisin minäkin mustiin kehyksiin.

    VastaaPoista