maanantai 24. maaliskuuta 2014

MÖKKIHOMMIA

Vihreää, vihreää työntyy esiin kuivuneen heinäpaakun keskeltä. Toivon, että nuo vihreät ovat sen heinäkasvin versoja jonka tähän viime vuonna istutin, eivätkä rikkaruohoja.

Tämän heinän istutin varmuuden vuoksi isoon kukkaruukkuun, enkä suoraan maahan. Edellisen heinän, joka on Viiruhelpi, istutin maahan ja se yrittää kyllä vallata koko kukkamaan, jos en pidä kuria sille. Se on tosi kaunis vihreine, valkoreunaisine lehtineen, mutta leviää hiukan liian vallattomasti.

Terassi uinuu vielä talviunta, ja näyttää kaikkea muuta kuin kauniilta. Vaan kun muutama viikko mennään eteenpäin kohti kesää, niin eiköhän ole ihan eri näky. Nyt siihen on kasattu vieri viereen kaikki ulkohuonekalut eli se muistuttaa enemmänkin kierrätyskeskusta.

Rannassakaan ei ihmeempiä tapahdu . Vanha lapio on jäänyt nojaamaan puuhun ja sitä varmaan tarvitaankin vielä kun isompi vene lasketaan vesille ja täytyy tasoittaa rannan sepeliä sopivaksi. Vesi ja jäät nostavat jatkuvasti uutta kiveä merestä. Osa noista kivistä on sen verran pientä, että olemme voineet käyttää sitä pihan käytävien päällystämiseen.


Rannalla odottaa iso kasa risuja polttamista . Vielä on vähän kerättävää pihalta. Haravointia pitää myös vielä jatkaa, mutta tänään oli hieno aurinkoinen päivä ja saatiin mukavasti hommia tehtyä.
Säätiedotus lupasi vielä muutamaksi päiväksi aurinkoista, joten ulkohommia jatketaan, kun tämä viikko on vapaata.

2 kommenttia:

 1. Meriaiheisia kuvia ei kyllästy koskaan katselemaan, ne ovat aina yhtä kiehtovia! Olet lahjakas kuvaaja!

  Ihanaa, keväistä viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja meri näyttää aina erilaiselta. Juuri nyt se peilityyni.

   Poista