keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

MIELENKIINTOINEN AJATUS

Sain eilen haasteen MARRULTA (klikkaa) ja tässä tulee nyt minun vastaukseni haasteen kysymyksiin.

1. USKOTKO INTUITIOON?
Kyllä uskon.
Melkein haluaisin hypätä tämän kysymyksen yli. Tuntuu, että se ei ollenkaan kuulu samaan sarjaan seuraavien kanssa. No, vastattu on.

2. MISTÄ UNELMOIT?
Unelmani ovat jo suurimmaksi osaksi toteutuneet kun tähän ikään olen jo tullut. Vielä unelmoin kuitenkin siitä, että läheiseni saisivat olla terveinä, eikä heille tulisi kauhean suuria vastoinkäymisiä elämässä. Itselle ja J:lle toivon terveyttä ja mahdollisuutta saada nauttia eläkepäivistä, perheen ja ystävien kanssa. Matkoista unelmoin myös, nyt kun aikaa on enemmän.    

3. MISTÄ INNOSTUT?
No vaikka siitä kun löydän kirpparilta edullisesti jotain kivaa. Innostun myös lähestyvästä ukonilmasta ja siitä jos onnistun ottamaan hienoja kuvia.

4. KAUNEIN MAISEMA?
Kauneinta maisemaa on mahdoton nimetä, mutta ainakin lähelläni olevista maisemista rakkain on tämä näkymä joka avautuu mökkirannastamme.
Yleensä kauniiseen maisemaan minulla liittyy jollain tapaa ranta/meri, vuoristo, metsä tai viljapelto.

5. SANAT VAI KUVAT?
Minusta on ihana lukea sujuvasti ja nokkelasti kirjoitettua tekstiä, mutta kyllä kuva kuitenkin on se, joka kertoo enemmän kuin mitä sanallisesti pystyy kuvailemaan. Kuvan ei tarvitse olla "kaunis", vaan arkipäiväinen kuva on usein se kaikkein paras.

6. MAASEUTU VAI KAUPUNKI?
Nyt on mahdoton vastata. Olen asunut molemmissa ja viihtynyt molemmissa. Synnyinkaupunkiini Turkuun on aina ikävä ja haluaisin olla siellä paljon enemmän. Sieltä saa kaikkea mitä tarvitsee. Mutta sitten on taas kiva tulla nykyiseen asuinkaupunkiin Maarianhaminaan. Täällä on rauhallista, mutta joskus tuntuu että saisi olla hiukan enemmänkin "elämää". Maaseudulla olen asunut kahdella eri paikkakunnalla ja siinä oli taas  luonto lähellä, eikä kumpikaan niistä paikoista ollut kuitenkaan kaukana kaupungin palveluista.

7. MIKSI BLOGGAAT?
Aloitin tämän ihan uteliaisuuttani, enkä olisi osannut arvata, että innostun tästä tosissani. Blogi on minulle paikka, johon saan esille ottamiani valokuvia. Se on myös minulle jonkinlainen päiväkirjan korvike, vaikka tänne ei tietenkään voi kaikkia ajatuksiaan kirjoitella. Ja vielä tärkeää minulle on blogien kautta tapahtuva kanssakäyminen toisten bloggaajien ja blogin lukijoiden kanssa.

8. AAMU VAI ILTA?

Ehdottomasti aamu. En koskaan nuku kovin pitkään aamulla. Kun menen seitsemäksi aamuvuoroon, laitan kellon soimaan jo kahta tuntia ennen, koska haluan nauttia kiireettömästi aamupalasta päivän lehteä lukien. Koko päivä olisi pilalla, jos nousisin niin viime tingassa, että joutuisin "juoksemaan" töihin.
Illalla en jaksa valvoa, enkä edes yritä katsoa joskus kymmenen maissa alkavia TV-ohjelmia.

9. MOTTOSI?
Olematta mitenkään uskonnollinen sanoisin että "ole toisia kohtaan sellainen, kuin haluaisit heidän olevan itseäsi kohtaan"

10. MIELENKIINTOINEN AJATUS?
Usein pohdittu asia: Mitä jos muuttaisikin kokonaan mökille asumaan?! Se kuitenkin aina lopulta stoppaa siihen, että rupeaa muistelemaan kuinka pimeää täällä on pimeimpään vuodenaikaan, eikä lähellä asu muita vakituisesti. Ja se talvella liukas mökkitie!
Mielenkiintoinen ajatus n:o 2: Jos kuitenkin muuttaisi ja myisi kaupunkikodin. Ajattele miten hienon laajennuksen ja remontin voisi toteuttaa myynnistä saadulla rahalla!

En tällä kertaa jatka haastetta eteenpäin, vaan sen voi ottaa kuka haluaa.

Nyt teitä kirjautuneita lukijoita on 99. Yksi puuttuu sadasta!

11 kommenttia:

 1. Kia oli lukea sinusta..ja hienoja kuvia oleet laittanut tänne..:)

  VastaaPoista
 2. Oli kiva lukea vastauksiasi ja tämä kuvakavalkaadisi on aivan ihana. Tuo teidän mökkirannan maisema hakee kyllä vertaistaan...

  Aurinkoista viikon jatkoa! Meitä hemmotellaan taas melkein +20 asteen lämmöillä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä on jo ihan kesäiset lämpötilat sitten.

   Poista
 3. Sinulla on hyvät kuvat ja sanonta yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa pitää paikkansa.
  Oli mukava haaste. Ja sinulla hyvät vastaukset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkäsin itsekin vastata tähän haasteeseen. Siinä oli sentään vähän enemmän ajattelemista vaativia kysymyksiä, eikä vaan lempiväriä kysytty !

   Poista
 4. Ihana postaus ja nuo teidän mökkimaisemat... ah, niin mahtavat :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle haasteesta, oli kiva olla mukava!

   Poista
 5. Niin palajompa aattelet kuin minäkin...Aamusella mukava rauhassa kapsehtia, arki, perhe ja aurinko kera maiseman :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rauhalliset päivänalut on niitä parhaita!

   Poista
  2. Ihania kuvia ja ajatuksia! Minäkin olen aamuihminen, usein jo kuudelta töissä :-)
   Aurinkoista viikonloppua!

   Poista