tiistai 25. maaliskuuta 2014

LILAA, LILAA
Kiireinen päivä illassa. Aamupäivällä lähdettiin mökiltä kaupunkiin. J lähti harrastuksiin ja minä jäin kotiin imuroimaan ja järjestelemään paikkoja. Ystäväni oli tulossa kahville päivällä ja halusin vähän siistiä kotia ennen hänen tuloaan. Olin ollut hänen luonaan "Siivous-partyssä" viime viikolla ja kun hän ilmoitti, että tilaamani tuotteet ovat tulleet, käytin tilaisuutta hyväkseni ja kutsuin hänet kahville samalla kun hän tuo tilaukseni. Hän tulikin ja toi tullessaan tämän ihanan kukan. Niin kaunis kukka ja mikä ihana väri! Toivon tosiaan, että saan sen säilymään mahdollisimman pitkään näin kauniina.
Tänään olikin oikea kukka-päivä! Sain soiton työpaikaltani, että minua odottaa siellä asukkaan ostama kukka. Olin edellisenä päivänä tullut maininneeksi, kun puhuimme siitä milloin olemme syntyneet, että minulla on syntymäpäivä seuraavana päivänä. Hän muisti sen ja kun hän oli lapsenlapsensa kanssa käymässä ensi kertaa uudehkossa kauppakeskuksessa, halusi hän ostaa minulle kukan. Häneltä sain gerbera-ruukkukukan. Kiitos H!
Vielä lisää kukkia, tai oikeammin lahjakortin kukkakauppaan sain tyttäreltä. En kuitenkaan vielä käyttänyt sitä, vaan nautin nyt näistä kahdesta kukasta.
Vielä oli tämän päivän ohjelmassa pikkuisen lapsenhoitoa ja sen jälkeen ajelimme takaisin mökille. On tämä ihanaa, kun saa olla joka toinen viikko vapaalla! Suosittelen sitä kyllä kaikille, joille se vain on mahdollista!

Pidetään peukkuja, ettei huomenna tuule. Silloin voimme polttaa risukasan rannasta ja paistaa makkaraa nuotiolla. Ihanaa keväistä puuhastelua!

Nyt toivotan kaikille hyvää yötä!

12 kommenttia:

 1. Paljon onnea!! :-) Ja aivan ihanat kukat olet saanut. Itsekin olen noita joskus ostanut mutten millään muista niiden nimeä... Upeita joka tapauksessa :-) Hyvät viikon jatkot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja! Tässä iässä toivoisi että synttäriä ei olisi ihan joka vuosi :)

   Poista
 2. Kaunis kukka, näyttää preerianruusulta.
  Onnea, onnea vaan. Olemme syntyneet samana päivänä vai oliko sinulla eilen synttäripäivä. Kuitenkin aivan lähekkäin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä kukan nimeä, mutta kaunis on. Syntymäpäiväni oli maanantaina.

   Poista
 3. Lämpimät synttärionnittelut!
  Onnenmyyrät kun pääsette lähtemään mökille keskellä viikkoa,
  nauttikaa, nauttikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nautitaankin, kun mökki on niin lähellä kotia, että voidaan tulla tänne koska halutaan ja töissä käyminen onnistuu täältäkin hyvin.

   Poista
 4. Todella kaunis kukka... ai niin... oikein isot SYNTTÄRIONNITTELUT ♥
  Ihanaa viikon jatkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista. Mukavaa viikkoa sinullekin.

   Poista
 5. Paljon onnea♥
  Kaunis väri kukassa. Aivan mahtavaa, että saat asukkaalta kukan...taidat olla oikeassa ammatissa...sinusta pidetään...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väri on ihana. Vielä muutama vuosi sitten tunsin olevani oikeassa ammatissa, mutta nyt - odotan vaan eläköitymistä!

   Poista
 6. Onnea;) Lumoava lilan sävy!

  VastaaPoista