maanantai 3. maaliskuuta 2014

Cafe Agda

Ajelimme Lemlandin Söderbyhyn katselemaan, jos kirpputorilta löytyisi jotain kivaa. No ei löytynyt, mutta samassa rakennuksessa olevassa Cafe Agdassa kävimme kahvilla. Ruusukupit oli pinottu kahvikoneen viereen ja siitä sai itse ottaa haluamansa kahvin.

Kahvileipää oli tarjolla aika montaa sorttia. Eivät kuitenkaan olleet paikalla leivottuja, vaan ihan kaupan valmistuotteita. Nautimme kahvin kanssa mazarinit.

Itse rakennus jossa kahvila sijaitsee ei ollut kovinkaan viihtyisä. Levytetyt seinät, betonilattiat ja siisteyskään ei ollut parasta luokkaa, mutta kaikenlaista kivaa katseltavaa siellä kyllä oli, kuten tämä puinen, kolmenistuttava "sohva".


Pikkuinen, vanhanaikainen ompelukone oli hyllyllä. Liekö tarkoitettu lapsille, vaiko vain koristeeksi.

Tämäkin sohva oli kahvilan asiakkaiden käyttöön tarkoitettu.

Mietin olivatko myös kahvilan vanhat huonekalut myytävänä, koska vieressä olevalla kirpputorilla myytiin vain huonekaluja ja niinpä voisi ajatella, että nämäkin huonekalut olisi otettu sieltä vain väliaikaisesti kahvilaan.Ihan kiva uusi tuttavuus oli tämäkin paikka.

Hyvää maanantai-iltaa kaikille!

8 kommenttia:

 1. Ihanat kahvikupit ja tosi hauskasti toteutettu tuo sohva :D

  VastaaPoista
 2. Näitä erilaisia saariston pikku kuppiloita kiertäessä olen huomannut, että kahvilat on useimmiten pystytetty vähän niillä eväillä, mitä on omasta takaa eikä niitä ole loputtomasti stailattu yhdenmukasella tyylillä. Tavallaan tykkään siitä, koska oikeastaan sekatyyli on aidompaa kuin tekemällä tehty. Ehkä itse leivotut jutut olisivat kuitenkin olleet tärkeä "viimeinen silaus"?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyyli oli kyllä kiva, mutta kuten totesitkin, paremmin olisi vielä sopineet itse leivotut kahvileivät!

   Poista
 3. Ihanan, persoonallisen kaffelan olette löytäneet! Ruusukupista nautittu kahvi on ihan luksusta!

  Aurikoista kevätviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paikka oli meillekin uusi tuttavuus, mutta varmaan käymme toistekin.

   Poista
 4. Hei,
  Ihanat ruusu-kupit. Harmittaa, kun vuosia sitten oli tuollaiset kupit kirppiksellä, (täysin uudet, ei käytetty yhtään)ja en ostanut niitä Nyyh, nyyh...
  Ahvenanmaalla oli niin kaunista, kun vierailin siellä aikoinaan.
  T.
  U-P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi ettet ostanut. Joo täällä on kyllä kaunista, saa tänne tulla uudestaankin :)

   Poista