tiistai 11. maaliskuuta 2014

AURINKOA JA APPELSIINEJA


Ostimme ämpärillisen appelsiineja, suuria ja mehukkaita. Auringonkeltainen väri ihastuttaa paitsi sisällä hedelmien muodossa, niin myös ulkona. Aurinkoinen sää houkuttelee ulos ja mökin piha huutaakin haravaa, tai ainakin risujen kerääjää. Talven aikana on taas kerääntynyt pihalle valtava määrä risuja, jotka kerätään rannalle ja poltetaan jonain päivänä kun ei tuule. Siitä tuleekin sitten se aito kevään tuoksu.
Muutama päivä sitten näin ensimmäisen leskenlehden ja mökin rappujen pielessä olevassa kukkalaatikossa näkyi sinistä; viimevuotinen orvokki aloittelee kukkimistaan.

Nautitaan näistä ihanista alkukevään päivistä ja pidetään peukkuja ettei takatalvi enää iskisi.

Ja vielä, blogiini on kirjautunut muutama uusi lukijakin. Tervetuloa! Nyt teitä on 95. Saa nähdä koska menee sadan lukijan määrä rikki.

Mukavaa tiistaita kaikille!


16 kommenttia:

 1. Täällä kirjoittelee yksi appelsiinijen suurkuluttaja...namm..:) Olen yrittänyt lenkeillä ojanviruksia katsella josko leskenlehtiä löytyisi, mutta en ola vielä löytäny!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Appelsiinit ovat parhaimmillaan nyt.

   Poista
 2. Kuulostaa niin keväiseltä :-))
  XX

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevät!!!! Kiva kun tulit lukijaksi.

   Poista
 3. Leskenlehtiä... Ja kevään tuoksu.. Sitä vielä täällä odotellaan :)

  VastaaPoista
 4. Bongasin tänään takapihalta krookuksia ja sinivuokon nuppuja! ♡ Ja eilen kuvailin ensimmäiset joutsenet... ♡ ihanaa :) ... ja jotkut puhelevat jostain takatalvesta, joka tulisi ensiviikolla :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaksi joutsenta uiskenteli täälläkin päivällä. Ei mitään takatalvea enää, kiitos!

   Poista
 5. Ihanan aurinkoinen postaus!
  Mekin innostuttiin edellisviikonloppuna polttamaan risuja. Mies kaatoi viisi pystyyn kuollutta leppää rannasta ja sahasi ne sitten pölleiksi. Me pojun kanssa noukimme oksat komeaksi kokoksi, talkoohommissa koko poppoo.
  Täällä on uutisoitu Ahvenanmaan ennätyksellisistä lämpölukemista, lucky you! Luotetaan siihen, että kevät on ja pysyy, jooko?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luotetaan, että pysyy. Ihania aurinkoisia päiviä ollut koko viikon, toivottavsti jatkuu!

   Poista
 6. ihana aurinkoinen vitamiinipitoinen postaus.

  Kiva on aloittaa pihansiivousta.
  Nyt on täälläkin ollut ihania kevätpäiviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puolet pihasta on vielä haravoimatta, mutta jos ei tule sadepäiviä eikä kovia tuulia, niin loppuviikolla saan varmaan loput tehtyä.

   Poista
 7. Appelsiinit ovat nyt mehukkaita ja hyviä.
  Kevät etenee nopeaa vauhtia.

  VastaaPoista
 8. Vaikkei keltainen "sillätavala" olekaan mun lemppariväri, niin keväisin se piristää ihanasti, pieninä pilkkuinakin! Ehkä se auringonkaipuu ja muu saa keltaisen virkistämään mieltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevään väri se on ainakin minulle!

   Poista