lauantai 8. helmikuuta 2014

Viikonlopun herkuttelua

Eilen herkuttelimme perjantain ja vapaapäivän kunniaksi ihanilla pienillä voileivillä. Pohjana oli Maalahden limppu . Ensin leivälle levitettiin tartar-kastike,jonka valmistukseen tarvittiin seuraavat ainekset: majoneesi, maustekurkku, sipulia, suolaa, pippuria ja sitruunamehua.
Sitten leivälle taiteltiin kylmäsavustettua lohta ja sen päälle pari katkarapua. Lopuksi koristellaan tillillä ja päälle vielä muutama tippa sitruunamehua ja niin tämä ihanuus on valmis syötäväksi.
Keitetty kananmuna sopii myös hyvin lisukkeeksi leivän kanssa.

Alkupalaksi oli pienet annokset salaattia.


Kirsikkatomaatit ja päärynä sopivat hyvin leivän kanssa syötäviksi ja sitruuna raikasti kokonaisuuden.

Vielä löytyi kaapista äskeiseen Thaimaan-matkan muistelemiseen sopivat lautasliinat.

Ja juomaksi tietysti valkoviini.

Parin tunnin päästä kutsuvat työt iltavuoroon.
Päivät pitenevät: Nyt ovat jo pari tuntia pidemmät kuin vuoden vaihteessa!
 

8 kommenttia:

  1. Oi joi, mitkä herkkuleivät!!!
    Mukavaa työpäivää :)

    VastaaPoista
  2. Namm...surta herkkuani kaikki leivän päällä..:)

    VastaaPoista
  3. Herkullisen näköisiä kala-katkarapuleipiä, lemppareitani!
    Täytyypä pruuvata tuota tartaria, kiitos reseptistä!

    VastaaPoista
  4. Maalahden limppu on hyvää, ihan paljaantaankin, saatika sitten noin ihanilla päällysteillä :-)

    VastaaPoista
  5. Herkkua - ja niin kaunistakin :)

    VastaaPoista
  6. Slurps, täytyypä pyyhkäistä kuola suunpielestä :O)

    VastaaPoista
  7. Taivaallisen ihanan näköisiä herkkuja!

    VastaaPoista