maanantai 10. helmikuuta 2014

Tästä se alkaa

En olekaan vielä näyttänyt työpistettäni, eli paikkaa jossa postaukseni enimmäkseen syntyvät.

Kyseessä on vierashuone/työhuone/silitys-ja mankelointihuone, eli todellinen monitoimihuone. Työpöytäni ja melkein kaikki muukin kalustuksesta on Ikeasta hankittua. Selkeää, toimivaa, hyvä hinta-laatusuhde ja vieläpä silmääni miellyttävää, joten niistä tämä kokonaisuus on koottu. Tässä on tarpeeksi säilytystilaa, eli laatikosto ja hyllyjä sekä aika paljon pöytätilaa.

Koska en ole pituudella pilattu, tarvitsen säädettävän työtuolin ja ehdottomasti jalkojen alle jonkinlaisen korokkeen ja siihen tarkoitukseen tämä lasten käyttöön suunniteltu on ihan omiaan. Välillä voin lepuuttaa jalkojani myös työtuolin jalkojen päällä.Kalenteri ja muistiinpanovälineet ovat myös käden ulottuvilla. Isoon vihkoon kirjoittelen blogeista löytämiäni reseptejä sekä muuta tärkeää.

Ja jos istuminen alkaa puuduttaa paikkoja voin aina oikaista itseni työpöydän vieressä olevalle sohvalle.

Eli tässä ympäristössä vietän liiankin paljon aikaa päivittäin, sen verran nettiriippuvaiseksi tunnustaudun, mutta voisi varmaan pahempiakin riippuvaisuuksia olla.

Tänään alkoi muuten osa-aikaeläkkeellä oloni ensimmäinen vapaaviikko. eli tämän viikon olen töistä vapaalla, ensi viikon töissä, sitten taas viikko vapaata, viikko töissä jne.

Hyvää ja kaunista viikkoa kaikille lukijoille!

7 kommenttia:

 1. Selkeä ja ergonominen postauspaikka.

  VastaaPoista
 2. On todella hyvä työhuone :)

  VastaaPoista
 3. Onnea alkavaan eläkeläisyyteen, me ollaan tuo "osa-aikaisuus" toteutettu niin että tehdään kotoa käsin se mitä vielä tehdään...Molemmat kun ollaan jo oikeesti kokoaika eläkeiässä :) Seija CM:stä

  VastaaPoista
 4. Ihanan selkeä ja valoisa postailupaikka, kaikki tarvittava on lähellä :)
  Oikein ihanaa eläkeviikkoa!!! :))

  VastaaPoista
 5. Irmastiina, Elämää Onnenpähkinässä,Irma ja Marru: Postauspaikka on kyllä ihan OK, ei voi valittaa.
  Anonyymi SEIJA: Teillä on se hyvä puoli, että voitte tehdä töitä halutessanne kotoakin käsin. Mä en viitsi noita vanhuksia kuitenkaan raahata kotiini hoidettavaksi; helpompaa on raahata itsensä tarvittaessa työpaikalle ;)

  VastaaPoista
 6. Niin siistiä on työhuoneessasi. Minulla tahtoo olla pöytä usein sekaisin.

  VastaaPoista