torstai 20. helmikuuta 2014

TÄNNE NE SITTEN PÄÄTYIVÄT

Vähän kiireinen päivä ollut ja niinpä tämän päiväinen postaus meinasikin muuttua huomisen postaukseksi. Päivä on mennyt mukavasti töissä ja sitten kotona kotihommia tehden ja pitipä vähän ekstraa siivota kun huomenna tulee kavereita kylään. Edessä on mukava viikonloppu ja sitten maanantaina - eipäs tarvitsekaan mennä töihin, vaan alkaa taas eläkeviikko. Oikeastaan kaikki viikkoni ovat eläkeviikkoja siinä mielessä että teen töitä 50% ja olen eläkkeellä 50%, mutta sain työvuorot ja vapaat järjestettyä niin, että olen töissä joka toinen viikko ja joka toinen viikko olen vapaalla.

Pari päivää sitten kirpparilta ostamani Festivo kynttilänjalat ovat löytäneet paikkansa olohuoneen seinähyllystä ja oikein kivoilta ne siellä näyttävätkin.

Nyt en ollenkaan ymmärrä miksi joskus kyllästyin näihin. Ehkä siksi, että niitä oli "jokaisella". Sitten niitä ei näkynyt ollenkaan ja nyt niitä alkaa taas olla "jokaisella" Nyt jaksan kuitenkin nauttia niistä, kun parikymmentä vuotta ovat olleet piilossa.

Oikein kivaa ja leppoisaa viikonloppua kaikille!

5 kommenttia:

 1. Taidan ostaa Festivoja, näyttävät kolmen ryhmänä niin kauniilta. SPR:n kirpparilla olen niitä joskus pyöritellyt, pitää katsoa sieltä ensin onko vielä ?

  VastaaPoista
 2. Ehkä ne palaava meillekin esille, kivaltahan ne näyttää :) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Tuollainen työnteko onkin kivaa...:)

  VastaaPoista
 4. Nämä ovat niin kauniita … itsellänikin on muutama. Mukavaa viikonloppua sinulle myös.

  VastaaPoista
 5. Kauniit kynttilänjalat olet löytänyt, oranssit kynttilät tuovat raikkaan tuulahduksen!
  Ihanaa viikonloppua ystävien parissa!

  VastaaPoista