torstai 13. helmikuuta 2014

Suloiset

Koska tänään on SULOn päivä ja sää on harmaa, sopii mielestäni tämän päivän postaukseen hyvin piristeeksi muutama suloinen kukkakuva.

Tänään olen ollut elämäni ensimmäisen kerran joogaamassa. Joogaahan on montaa eri lajia, mutta tämä missä kävin on sellaista hyvin rauhallista. Ihan kivaltahan se vaikutti ja varasin uuden vuoron maanantaille. Vielä on vaikea sanoa, tuleeko siitä minulle uusi harrastus, mutta ehkä. Menen nyt pari, kolme kertaa ja päätän sitten.

Iltapäivällä olin lounaalla juuri eläköityneen työkaverin kanssa ja juttua riitti kun emme olleet vähään aikaan tavanneet.

Mukavaa iltaa!

14 kommenttia:

 1. Todella SULOisia kuvia. Aavistus keväästä. Jooga olisikin mielenkiintoinen aluevaltaus. Olen yrittänyt nyt käydä salilla tammikuun puolelta ja josko tässä pääsisi vielä kesäkuntoon. Ei niinkään kiloja mutta pikkasen ryhtiä olemukseen :) Mukavaa loppuviikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saliharjoittelu on ehkä tehokkaampaa noin fyysisesti, jooga ehkä henkisesti, luulisin.

   Poista
 2. Sulonpäivän suloisia kukkia... piristävät kuvat :))

  VastaaPoista
 3. Niin kauniita piritäviä kukkia,kyllä kukat ovatkin tarpeen näin sumuisille päiville! ♥

  Vastaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on, piristävät kummasti!

   Poista
 4. Näitä kukkakuvia ei ole koskaan liikaa...Joogaapa ei ole kyllä tullu kokkeiltua, mitähän minun niskat ja romu selekä siitä meinais :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei olekaan. Ainakin mulla oli niska aika "poikki" tämän rauhallisenkin joogan jälkeen, niin että vois olla että tekis hyvää sinunkin niskalle ja selalle!

   Poista
 5. Piristävää kukkaloistoa kaivataankin tällaisten kylmien ja sateisten päivien keskelle. Joogaa pitäisi itsekin alkaa harrastamaan, sillä tekisi hyvää näille kankeille lihaksilleni... Hyvää loppuviikkoa! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin ajattelin itsekin omalle kankeudelleni. Nyt vielä vähän aikaista sanoa miten vaikuttaa.

   Poista
 6. Hyvää ystävänpäivää!♥

  VastaaPoista