torstai 6. helmikuuta 2014

NeljässadaskolmasHyvää torstai-päivää kaikille! Huomasin juuri, että postauksien määrä blogissani on ylittänyt neljänsadan rajan eli tässä tulee postaus nr 403. Parin kuukauden päästä blogini täyttää kaksi vuotta ja siihen pitääkin sitten keksiä jotain kivaa.
Aamulla aikaisin kävellessäni töihin oli vielä aivan pimeää, mutta kuitenkin tuntui, että oli jo kevättä ilmassa. Joku lintukin viserteli ja ilma tuoksui keväiseltä. Askeleet tuntuivat keveiltä ja töiden jälkeen teki mieli poiketa kukkakaupassa katsomassa josko sieltä löytyisi jotain kaunista. Olihan siellä vaikka mitä, mutta pidin itseni kuitenkin kurissa ja ostin vain yhden kukkasen. Se onkin sitten kaunis, valkoinen hortensia. Kiireesti piti vielä ottaa muutama kuva niin kauan kuin päivänvaloa riitti. Yritän nyt saada sen pysymään hengissä, niin että voin keväällä istuttaa sen maahan mökille. Saa nähdä kuinka käy.

Ihan toinen asia joka on askarruttanut mieltäni jo pitkään, on se, että saan aina silloin tällöin sähköpostina kommentteja blogiini ulkomailta. En ole kuitenkaan uskaltanut mennä avaamaan niissä olevia linkkejä blogeihin, kun pelkään, että ovat jotain viruksia. Onko teillä lukijoilla kokemusta vastaavista sähköposteista ja uskaltaako niitä avata?

Nyt viettämään leppoisaa koti-iltaa!
 

10 kommenttia:

 1. Kaunis hortensia.
  Minulla Blogger siirtää kaikki anonyymi ulkolaiset kommentit roskapostiin. Lueskelen niitä joskus, mutta en avaa linkitystä. Osa on ihan ok, mutta en viitsi siirtää niitä kommenttilootiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ne kaikki tulevat sähköpostiin, ei siis ollenkaan postauksen kommenttilaatikkoon!

   Poista
 2. Mulla menee kanssa ulkolaiset anonyymit roskapostiin ja lueskelen kanssa, mutta sinne jäävät/poistan :)

  VastaaPoista
 3. Heips Krisse, upean hortensian olet löytänyt, aivan ihana!

  Itsekin totesin tänään, että kevättä on ilmassa! Tienpinnat ovat kuivuneet ja linnut visertelivät pitkän tauon jälkeen, voi tätä onnen tunnetta!

  Noista ulkolaisista kommenteista. Mullekin tulee niitä ihan säännöllisesti. Uskon, että ovat viruksia, linkkejä ei kannata avata. Viestit kirjoittaa varmaan joku robottiohjelma tai muu kummajainen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paras varmaan olla avaamatta niitä!

   Poista
 4. Olen saanut samanlaisia meilejä, enkä myöskään ole uskaltanut niitä avata...luulen, että ovat jotakin roskaposteja. hortensia ja tosi kaunis kaitaliina..:)

  VastaaPoista
 5. Huikea kukkanen niin kuin nuo etellisten postausten Taikku- kuvatkin. Mekin tyttären kanssa varattiin matka Kreetalle toukokuun lopulle. Juu roskiin nakkelen kaikki ouvot viestit niitä aukomatta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kreeta on ihana paikka. Olemme olleet siellä useamman kerran, mutta nyt on jo muutama vuosi aikaa viime kerrasta. Ehkä ensi kerralla sinne, tai sitten taas kerran Italiaan.

   Poista
 6. Kaunis valkoinen hortensia. Pitää ostaa itselle samanlainen heti kun osuu kohdalle :-) Ja onnea yli 400 postauksen johdosta! :-) En ole törmännyt s-postikommentteihin, mutta minulla ei ole s-postiani blogissa esillä. Sen olen huomannut että spammauskommentteja tulee ( yrittää tulla) tällä hetkellä enemmän kuin koskaan. Onneksi bloggerin spam-filtteri toimii oikein hyvin.

  Hyvää loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 7. Ei minullakaan lue sähköpostiosoitetta blogissa, mutta blogger , vai onko se toi google+ ottaa ne aina minun sähköpostiini. Spam-filtteri, mikä se on?

  VastaaPoista