keskiviikko 19. helmikuuta 2014

KIRPPARILTA LÖYDETTYÄ

Kotimme lähellä avattiin eilen uusi kirpputori. Se ei ole kovinkaan suuri, mutta kivoja juttuja onnistuin sieltä löytämään, kun heti avaamisen jälkeen sinne suuntasin. En etsi kirppareilta vaatteita, vaan yleensä katselen astioita ja huonekaluja. Useimmiten en löydä mitään kiinnostavaa, tai jos löydän, niin hinnatkin ovat sitten sen mukaiset.

Nyt kuitenkin sisään astuttuani näin heti nämä kauniit Iittalan Verna-juomalasit. Niitä oli ainoastaan kaksi ja ovat eri värisiäkin, mutta se ei haittaa, koska joskus on kiva kattaa pöytä eri värisillä laseilla. Nämä ovat priima-kunnossa, tosin harmaassa on jokin merkki kaiverrettuna. Yritin saada sitä pois, mutta ei onnistunut. No, olkoon siinä, onpahan uniikimpi. Nyt sitten seuraavilla kirpparikäynneilläni metsästän näitä laseja kaikissa väreissä mitä valmistettu on.

Samalla pöydällä olivat nämä Festivo-kynttilänjalat. Niitä oli kolme, mutta ostin kaksi ja kotona minulla oli ennestään yksi. Joitakin vuosia sitten kyllästyin näihin kynttilänjalkoihin totaalisesti, mutta nyt niitä on taas alkanut näkyä siellä täällä ja minunkin silmissäni ne näyttävät taas kivoilta. Olisi kiva löytää eri kokoisia, niin asetelmasta tulisi hienompi. Etsitään, etsitään.


Vielä tein yhden löydön. Nimittäin eteisemme tuolille löytyi päällinen. Niitä olisi ollut useampikin myynnissä, mutta tarvitsin vain yhden, joten se lähti mukaani. Huvitti, kun vastaani tuli työkaveri ja hänellä oli kädessään kaksi samanlaista tuolin päällistä.

Pitääpä käydä vähän useammin kirpputoreja koluamassa, koska sanotaan että vain usein käymällä tekee parhaita löytöjä ja tietää suunnilleen mitä mistäkin kannattaa maksaa. Nyt maksoin näistä kaikista yhteensä 42€. Olikohan se sopiva hinta?

Aurinkoa, aurinkoa tänäänkin! Voikaa hyvin!


12 kommenttia:

 1. Hei, olen vasta muutama viikko sitten "löytänyt" blogisi. Heti se pääsi suosikkeihin ja nyt olenkin säännöllisesti vieraillut sivuillasi. Kiitos sinulle !
  Mukavia kirppis löytöjä olet tehnyt. Itsellänikin on noita Festivo kynttilänjalkoja eri kokoisia. Osan olen myös löytänyt kirppikseltä. Onneksi en aikanaan myynyt omiani pois koska minäkin olen vasta myöhemmin alkanut pitämään niistä. Jouluna teen aina joulupöytään kynttilä asetelman. Niistä saa tosi hienon ja näyttävän asetelman varsinkin jos ne on eri kokoisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Anonyymi! Kiva kuulla että vierailet täällä säännöllisesti ja nyt jätit kommentinkin. Se se blogin pitäjää aina lämmittää. Yritän itsekin löytää eri pituisia. Tervetuloa taas "kylään"

   Poista
 2. Ihania löytöjä, mun mielestä sait koko satsin oikein sopivaan hintaan - on kuitenkin suomalaista design-lasia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että hinta oli kohdillaan. Nyt vaan sitten jatkan sekä lasien että kynttilänjalkojen etsintää!

   Poista
 3. Hienoja löytöjä! Minullakin on noita Festivo kynttilänjalkoja oliko se nyt 11 kpl...osa lahjaksi saatu ja osa perintoä..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä saatkin niistä sitten jo tosi hienon asetelman.

   Poista
 4. Noita kynttilänjalkoja löytyy täältäkin, joskus niihin kyllästyin ja jossain vaiheessa tykästyin uudestaan :)
  Ihana tuo tuolinpäällinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minunkin anopilta noita jäi aika monta, mutta en silloin ollut ollenkaan niistä kiinnostunut. Nyt ottaisin jos saisin.

   Poista
 5. Minulta on särkynyt Festivo ja yksi on aika orpo, pitäisi ostaa pari sille
  Hyviä löytöjä

  VastaaPoista
 6. Minulla oli myös kaksi aikaisemmin ja toinen meni rikki, mutta nyt on sitten kolme ja lisää hankin kunhan kirpparilla tulee vastaan.

  VastaaPoista
 7. Kivaa, että löytyy lähikirppari! Nuo ostokset ainakin kestävät aikaa: maut tulevat ja menevät, mutta lasin arvo säilyy.

  VastaaPoista
 8. Jopas olet mukavi löytöjä tehnyt. Meilläkin noita Festivoita vaikka kuinka, ne vaan majailee laatikossa. Jäänpä odottelemaan mihin ne keksit, jospa saisin idean :)

  VastaaPoista