maanantai 17. helmikuuta 2014

Haastetta ja laiminlyöntejä

Katja, joka kirjoittaa blogia Bag End (klikkaa) laittoi eteenpäin seuraavanlaisen haasteen: Kirjoita kodin laiminlyönneistäsi.
No tässä niitä:

1. LIIAN PITKÄT SIIVOUSVÄLIT. Siivous tahtoo venyä sen verran pitkän ajan päähän, että villakoirat rupeavat pahasti häiritsemään ennenkuin siivousvälineisiin tulee tartuttua. Aina tahtoo löytyä jotain mielenkiintoisempaa tekemistä silloin kun pitäisi siivota.

2. SILITETTÄVIEN PINO KASVAA JA KASVAA. En ollenkaan tykkää silittämisestä ja siinä syy sille, että silitysrautaan tulee tartuttua yleensä vasta siinä vaiheessa kun on pakko saada jotain päälle pantavaa.

3. YSTÄVIÄ JA SUKULAISIA TULEE KUTSUTTUA KYLÄÄN LIIAN HARVOIN. Näinhän se tahtoo olla useimmilla nykyisin. Omalla kohdallani en ainakaan voi syyttää kiireitä, vaan se taitaa olla jonkinlaista yleistä saamattomuutta, koska aina kun on saanut jonkun vierailulle, niin jälkeenpäin aina ajattelee, että tällaista pitäisi olla useammin.

4. OLEN LIIAN HERKKÄ HEITTÄMÄÄN POIS/VIEMÄÄN KIRPPARILLE TAVARAA. Ehkä tätä voisi myös kutsua jonkin asteiseksi kodin laiminlyömiseksi, koska ihan joskus vaan olen huomannut että jotain pois vietyä olisikin tarvinnut myöhemmin. Toisaalta, kun lukee ihmisten hamstraushimosta ja siitä ettei kaappeihin kerta kaikkiaan mahdu mitään, niin silloin tämän kohdan voisi oikeastaan laittaakin hyveeksi! Meillä ei ihan kauhean paljon tota kaappitilaa ole, mutta toistaiseksi ainakin kaikki mahtuu kaappeihin. 

Toiseksi tässä haasteessa kysytään LEMPIVÄRIÄ SISUSTUKSESSA.
Siihen onkin aika helppo vastata: harmaa ja valkoinen. Harmaa on yleensäkin lempivärini ja siihen on sitten helppo yhdistää mitä tahansa muuta väriä.

Entäs sitten, mikä olisi DESIGN-ESINE TAI HUONEKALU JOKA EI KOSKAAN TULE MEILLE? Sellaista en osaa nimetä, eikä meillä olekaan pahemmin design-esineitä. Jos kysyttäisiin mitä designia HALUAISIN kotiini, niin sanoisin varmaan noita ihan tavallisia , kuten Iittalan tuotteet, Artek ja Marimekko. Joitakin tanskalaisia lamppuja voisi myös ottaa, mutta muuten en ole kauheasti designin perään, en ainakaan niin paljon että suuria summia niistä haluaisin maksaa.

HURMAAVIMMAT HENKILÖHAHMOT TV:stä????? No jo on vaikeaa. Katson tv:tä aika vähän ja sarjoistakin vain Emmerdalea ja Uutta Päivää. Hjallis oli kyllä aika mukava omassa ohjelmassaan, joka tosin nyt jo loppui.

Sitten kysyttiin vielä SUOSIKKIA LEIVONNASSA? Olen melko huono leipuri, mutta mutakakun osaan tehdä ja juustokakkukin onnistuu ja niistä molemmista tykkään ihan kamalasti. Ihan tavallinen pullapitko on melkein parasta, mutta silloin en leipoja ole minä!

Vielä pitäisi nimetä BLOGISUOSIKIT JOILLE LAITTAISI HAASTEEN , mutta jokainen joka haluaa, voi sen tästä ottaa, kun suosikkeja on ihan mahdoton nimetä.

1 kommentti:

  1. Ihan tuttuja juttuja laiminlyönneistä :-) Silittäminen on muuten yksi inhokkini, joten tuppaan ostamaan vain silittämättä siistejä vaatteita ja ne silitettävät seisovat silityspinossa viikkotolkulla... Viime aikoina olen kyllä yrittänyt kunnostautua tavaroiden poisheittämisen suhteen, eli jotain edistystä :-))

    VastaaPoista