keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Ennen pimeää

Hämärässä, ennen pimeyden laskeutumista, tein kävelylenkin kaupungin keskustassa.
Hiljaista on. Niska-pubin penkit itäsatamassa on pinottu huolellisesti odottamaan kevättä ja ruokailijoita. SALT-niminen ihania paikallisia tuotteita myyvä liike on kuitenkin auki vuoden ympäri. Sieltä voisin ottaa kotiini mitä vaan, kaikki miellyttää silmääni. Mariebad-uimahalli/kylpylä niinikään auki vuoden ympäri ja kesällä vieressä on myös uintimahdollisuus meressä.

Stefan Lindforsin teos "Radar".

Kirjaston kello näyttää aikaa ohikulkijoille.

Merikorttelissa solmurivistö seinällä ja upouuden katoksen alla puuvene viettää talvea.

Svibyn sillan vieressä on jonkun vene. En tiedä onko omistaja sen siihen kiinnittänyt, vai onko vene karannut ja joku ystävällinen ohikulkijako sen siihen on vanginnut suojaan talven myrskyiltä. Saappaatkin ovat kuivumassa kesää odottamassa.


Vielä täytyy odottaa tovi ennenkuin pääsee veneilemään.

8 kommenttia:

 1. Maarianhamina on kyllä yksi suosikkikesäkohteista! Kivoja putiikkeja ja ravintoloita. Teillä paikallisilla on varmaan kivampi käydä siellä uimalassa näin ei-sesonkiaikaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesällä täällä onkin ihanaa. Uskoisin että Mariebadissa on kivampi käydä nyt kun ei turisteja ole paljoakaan. On vain tunnustettava, etten ole siellä vielä uimassa käynyt, mutta siellä saa mm. kasvo-ja jalkahoitoja ja sellaisessa kylläkin olen ollut.

   Poista
 2. Voi te onnekkaat kun saatte nuuhkia tuota meri-ilmaa :-) Ja Niska-pubin penkit on ihania! Tuollainen penkki olisi just passeli meillekin. Hyvää loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin mukavaa viikonloppua sinulle Katja!

   Poista
 3. Mielenkiintoista katseltavaa. Kameran kanssa liikkuessa löytää parhaat palat

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta on, että kun liikkuu sillä mielellä että ottaa kuvia, niin kiinnittää huomiota ihan eri juttuihin kuin muuten.

   Poista