keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Vuoden ensimmäinen päivä

Uutta vuotta vietetty rauhallisissa ja lämpimissä merkeissä mökillä. Sää on ollut tuulinen ja muutaman asteen plussan puolella. Ainoa paikka missä lyhtyjen kynttilät paloivat sammumatta oli terassi, jossa on meren puolella tuulelta suojaava seinämä.

Lapsenlapset ovat vielä sen verran pieniä, etteivät olleet  hereillä keskiyön aikaan, joten raketteja ei oltu ostettu, vaan aikaisemmin illalla sytytettiin piiiitkääät tähtisadetikut, joka tuntuikin riittävän näille pienille uuden vuoden merkiksi. Pimeys ympärillä oli täydellinen, mutta keskiyöllä meren toiselta puolelta näkyi melko hyvin Maarianhaminan ilotulitus ja muutama hätärakettikin oli nähtävissä.

Päivällä käveltiin kylään katsomaan hevosia ja lehmiä, joista kolmevuotias oli kiinnostunut ja pienempi veteli sikeitä vaunuissa.

Niin hyvin viihdyttiin mökillä, että ainakin toinen yö vielä ollaan täällä, mahdollisesti enemmänkin. Minun on kuitenkin aika palata töihin taas huomisillaksi, mutta matka on vain kolmisenkymmentä kilometriä, joten iltavuoron jälkeen on mukava palata vielä tänne nukkumaan.

14 kommenttia:

 1. Oikein mukavaa mökkeilyä :)
  Minä sit niin kuvasin pakettini heti, kun sen sain... eilen tuli joku "oikosulku" ajatukseen! Menin ja tyhjensin muistikortin, kun ajattelin et kaikki kuvat on koneella... ja plääh! Sinne menivät ja samalla uuden vuoden herkuttelu kuvat :D Ajattelin niin tekeväni niistä kuvista vielä postauksen... no, eihän siintä puutu muuta kuin ne karkit ;)

  VastaaPoista
 2. Näytti tunnelmalliselta kynttilöiden valossa mökkimaisemat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kkynttilät ja ympäröivä pimeys tuovat aina sitä tunnelmaa.

   Poista
 3. Uusi Vuosi mökillä meren äärellä. Kuulostaa niin ihanalta. Meillä on mökki saaressa, joten siitä voi vain unelmoida katsomalla näitä sinun kuviasi. Kauniita tunnelmia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saarimökki on varmaan ihana, mutta sitten ollaan vähän enemmän säiden armoilla kuin autotien päässä olevalla mökillä. Toivottavasti tekin pääsette pian mökille nauttimaan.

   Poista
 4. Ihanan tunnelmalliselta näyttää, ei miköön ihme, ettei tuolta malttaisi kotiin lähteä :)
  Oikein hyvää uutta vuotta 2014!

  VastaaPoista
 5. Tunnelmalliselta ja ihanalta näyttää, kyllä varmaan tuolla viihtyy;) Mukavaa uutta vuotta!

  VastaaPoista
 6. Hyvää alkanutta vuotta sinulle♥
  Meillä mies vietti viimevuoden viimeisen päivän ja vielä illankin TYK:ssä.... aamulla, kun oli pelaamasta sulkapalloa, alkoi kovasti ahdistamaan ja rintaan ja selkään sattumaan. Meni TK:hon ja sieltä ampulanssilla sairaalaan. Oli ilmarinta...ollaan aina luultu, että tulee vaan tapaturmissa, mutta lääkäri selitti, että voi kyllä tulla "itsestäänkin". Aika huima juttu...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan pelottava kokemus. Tuollaisten oireiden perusteella tulee helposti mieleen, että kyseessä on sydämestä johtuva juttu. Onneksi hän pääsi nopeasti asianmukaiseen hoitoon. Kaikesta huolimatta toivotan hyvää alkanutta vuotta minäkin teille!

   Poista
 7. Uusi Vuosi mökillä, voiko ihanampaa enää toivoa!
  Mukava, kun lapsenlapset pääsevät kanssanne tutustumaan
  elämään maaseudulla. Se on heille suuri rikkaus.

  VastaaPoista
 8. No eipä uuden vuoden vastaanottaminen paljon paremmin voi sujua, kun toi ylenpalttinen juhliminen ja "hilluminen" ei enää tässä iässä niin kauheasti kiinnosta. Mukavaa alkanutta vuotta sinulle!

  VastaaPoista