lauantai 4. tammikuuta 2014

Kaakaota ja ongelmia

Sadetta ja harmautta koko päivä, mutta töissä ollessa se ei niin kauheasti haittaa. Iltajuomana lämmin kaakao tuntui juuri sopivalta tähän syksyiseen säähän.

Onko teillä muilla ollut ongelmia kuvien lataamisessa Picasaan? Olen pariin kertaan yrittänyt ladata niitä iPhonesta , ja ensin näyttää siltä kuin se meinaisi ruveta lataamaan, mutta sitten ei kuitenkaan tunnu tapahtuvan  mitään, kun aikaisemmin se on käynyt tosi nopeasti. Tällä kertaa kävi niin, että lataus ei alkanut ja yritin jo saada kuvia blogiin toisella tapaa, mutta sitten kun menin Picasaan, huomasin että kuvat olivat ilmestyneet sinne. Mutta toiminta ei ollut ollenkaan samanlainen kuin aina aikaisemmin. Toki toisiakin kuvankäsittelyohjelmia voisi käyttää, mutta en osaa tuoda kuvia blogiin muualta kuin picasasta. Voi tätä tekniikan aikakautta, kun osaavalle asiat tulevat vaan yksinkertaisemmiksi ja nopeammiksi, mutta osaamattomalle monimutkaisemmiksi ja niistä suoriutuminen yhä enemmän aikaa vieväksi.

Kaikesta huolimatta: Oikein mukavaa viikonlopun jatkumista! 

5 kommenttia:

 1. Tällä hetkellä ei ole ongelmia ollut... itse lataan kuvat postauksiin suoraan omista kansioista ja picasaanhan ne sit tietty samalla menevät. Mielestäni joku toinenkin valitteli, että on ongelmia kuvien latauksien kanssa... jospa se ois hetkellistä.

  VastaaPoista
 2. Minä lataan kuvat suoraan läppäriltä blogiin enkä Picasasta, joten en osaa sanoa mistä ongelma johtuu. Joskus vaikeuksia kuvien lataamisessa blogiin, mutta se on ihan eri juttu. Mukavaa viikonlopun jatkoa! Toivottavasti systeemit alkavat pian pelittämään :-)

  VastaaPoista
 3. Picasa kyllä takkuaa joskus vaikka siirrän suoraan kamerasta.
  Minäkin toivoisin, että osaisin vähän paremmin tekniikkaa sekä kameran että tietsikan.
  Täytyy vain yrittää tarpoa näin. Kameraani haluan kyllä apua jostain päin, saa nähdä milloin sitä saan.

  VastaaPoista
 4. ♥ teen niin kuin Katja-B, ja muutenkin voisin sanoa samoin sanoin kuin hän. Toivottavasti vika löytyy. Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 5. Mukavaa sunnuntaita sinulle♥
  Apua en osaa antaa...:)

  VastaaPoista