keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Jo nytkö?!

Tänään tuli lisää joulua kotiin. Viimevuotiset neulesydämet pääsivät eteisen lipaston päälle . Nyt kuitenkin tuntuu, että punainen ei ole meidän kodin jouluväri tänä vuonna ja niinpä luulenkin että nämä sydämet ja muutama punainen joululiina ovat ainoita punaisia kodissamme tänä vuonna.Tyttäreltä muutama vuosi sitten saatu pikku taulu sopii tunnelmaltaan mitä parhaiten jouluun.

Ja tämä risutähti sai vähän lisää koristetta. Aikaisemmin joulukuusen oksilla keikkuneet höyhenet somistavat nyt tähteä. Ja miksi jo nyt tulivat nämä höyhenet esille joulukoristelaatikosta?

No siksi, että meillä koristeltiin jo tänään joulukuusi. Olin jo muutaman päivän pidätellyt haluani koristella pari viikkoa sitten ostamamme "kestokuusi" ja tänään kun työpaikallani tuotiin kuuset osastoille, päätin, että tänään tulee meillekin kuusi.  Koristelu tuli valmiiksi vasta illalla ja oli jo sen verran pimeää, etten ottanut muita kuvia kuin tämän, mutta huomenna olen kotona päiväsaikaan ja yritän ottaa parempia kuvia.

Nähdään huomenna!

4 kommenttia:

 1. Nyt sitten toivottelen oikein tunnelmallista joulun odotusta :)

  VastaaPoista
 2. Meilläkin punaiset koristeet ovat terassikuusessa. Jotenkin tykkään itsekin, että vois olla nyt jotain muuta "tupakuusessa" :)

  VastaaPoista
 3. Meillä koristeltiin kuusi jo viime sunnuntaina :-) Alankomaissa ne "saa" koristella heti Sinterklaasin jälkeen, joka on 5. joulukuuta. Söpöset sydämet. Sopisivat meille sillä täällä mennään ihan punaisissa tunnelmissa :-)

  VastaaPoista
 4. Marru: Kiitos samoin!
  SH-Housekoti: Tänä vuonna meillä tosiaan ei ole paljoa punaista.
  Katja - Bag End: Aika aikaisin siellä kuuset sitten koristellaan. Säilyvätkö jouluun asti, vai onko kaikilla ehkä muovikuuset? Sydämet on viime, tai edellisvuotiset Ikean sydämet.

  VastaaPoista