sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Henki kulkee

Kolmannen adventin inspiroimina kuuntelimme tänään vähän hartaampaa musiikkia. Tuttuja joululauluja ja virsiä nykysovituksin.Henki Kulkee-niminen CD on jo vuodelta 2001, mutta hyvältä kuulostaa edelleenkin. Esittäjinä mm. Samuli Edelmann, Maarit, Anna Eriksson, Irina Björklund ym. 


Yksi joka joulun aikaan ehdottomasti kuunneltava on ruotsalainen De 3 vise männen-cd, jossa on niin mukaansa tempaava musiikkia. Ehdottomasti parhaisiin tässä levyssä kuuluu mielestäni FREE-niminen, alunperin Stevie Wonderin  tunnetuksi tekemä levytys. Sen voin kuunnella vaikka kuinka monta kertaa.
Canto Finlandia kokoonpano esittää myös aivan ihanasti  suosittuja hittejä vuosien varrelta. Mukana ovat mm. Ankkurinappi, Minä olen muistanut, Joutsenlaulu, Älä jätä minua ja monet muut tutut ihanat kappaleet ovat mukana heidän esittäminään. 

Historiaa on tehty joulukuusen koristelun puitteissa perheessämme. Ensi kertaa tapahtui sellainen ihme, että yhdeksän päivää ennen jouluaattoa on kuusessamme jo koristeita vaihdeltu! Vihreät pallot saivat antaa tilaa joulunpunaisille.

Punapukuiset enkelit ovat melkeinpä ainoita joulukoristeita kodissamme tänä vuonna, jos ei kuusta ja jouluvaloja lasketa.

Oikein hyvää kolmannen adventin iltaa kaikille!

4 kommenttia: