sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Sunnuntaita!

VALOA pimeyteen, sitä kaivataan, vaikka hämyisessä kynttilän loisteessa onkin ihana tunnelmoida. Parvekkeella on jo viikon päivät antanut valoa tallilyhty, johon laitoin pikkuiset led-kynttilät loistamaan.
Kynttilänjalkoja ei kai koskaan voi olla liikaa. Parin päivän takaisella ostosreissulla ostin valkoiset kynttilänjalat ja niihin punaiset paksut kynttilät joulunaikaa ajatellen. Halusin kuitenkin ottaa kynttilänjalat jo esiin, mutta punaisia kynttilöitä en vielä ollut valmis esille laittamaan ja niinpä ostin vihertävät kynttilät jotka sopivat mielestäni hyvin näin syksyllä.


Meillä ennestään ollut keramiikkahevonen sopii nyt hyvin valkoisten kynttilänjalkojen kanssa samalle sivupöydälle.

Lisää jouluista inspiraatiota saan paitsi blogeja lukemalla,niin myös sisustuslehdistä, joita silloin tällöin ostan. Joitakin lehtiä jopa kaksin kappalein samaa numeroa, kuten sattui pari päivää sitten. Kun rupesin selailemaan juuri ostamaani lehteä, niin se vaikutti jotenkin tutulta ja tunnistin yhä useampia juttuja siitä. Löysinkin yöpöytäni lehtipinosta saman lehden jonka olin jo aikaisemmin ostanut.
Tässä kuvassa on mielestäni kaunis kattaus muutamine kupariesineineen. Tuo oikealla oleva kynttilänjalka pallon mallisine kynttilän pidikkeineen on erityisen hieno, samoin pöydän yläpuolella roikkuvat kyntteliköt.Lämpöistä sunnuntai-iltaa kaikille lukijoille!

toivottaa

6 kommenttia:

 1. Hei ihana kuulla, että jollekulle muullekin käy noin. Olen itsekin häpeissäni huomannut ostaneeni lehden ja ihmetellyt, että vaikuttaa hieman tutulta ja oivaltanut että hei mullahan on jo tää :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisi varmaan kirjoittaa ylös minkä lehden numeron on jo ostanut, ettei turhaan osta samaa, kun eivät ihan ilmaisiakaan noi lehdet ole.

   Poista
 2. ♥juu..täällä myös käynyt sama juttu :) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Sama pää kesät talvet :)

   Poista
 3. Kynttiläjaloista tuli mieleen heti, että pitääpä tehdä inventaario niistä. En erehdy jos sanon meillä olevan noin 70 erilaista tuikkukynttiläalustoja, -kuppeja ja kynttiläjalkoja. Uusia en voi edes ajatella.
  Valkoiset kynttiläjalat ovat kauniit vihreine kynttilöineen.

  VastaaPoista
 4. Noita tuikkujuttuja meilläkin on aika paljon, mutta kynttilänjalkoja ei ihan kauhean paljon, joten noi kaksi sopivat vielä hyvin joukkoon.

  VastaaPoista