perjantai 8. marraskuuta 2013

Pelejä

Tuli hankittua pari peliä kotiin. Nämä on semmoisia, että kaikki,  vaarista melkein vauvaan voivat osallistua.3-vuotias osaa jo pelata tätä Yatzy-peliä, jossa ei tarvitse osata lukea, eikä laskea.

Tässä lasten pelissä kerätään kuvia ja lopussa lasketaan vain rastit eli aika yksinkertaista.


Rastit merkitään hienoon taulukkoon, joka kuitenkin on  helppo täyttää.

Toiseksi peliksi ostettiin vanhan kunnon kirppupelin nykyaikaisempi muunnos, eli sammakkopeli. Tässä pelissä nappulat ovat sammakon muotoisia, aika isoja. Sammakon pyrstöstä painamalla saa sammakon hyppimään. Tarkoitus on saada sammakko pikkuiseen ämpäriin, minkä koin itse aika haasteelliseksi kun sitä kokeilin, mutta eihän mikään estä ottamasta ämpärin sijaan jotain vähän matalareunaisempaa astiaa, jolloin on varmasti helpompi saada kurnuttaja astiaan.


Luulisin, että ylihuomenna nämä pelit pääsevät ensimmäistä kertaa kokeiltaviksi, kun vietetään isänpäivää. Joten ei muuta kuin kvaak! ja Hello! ja mukavaa viikonlopun alkua. Meikäläiselläkin vapaa viikonloppu.

Moi!
Ps. Tervetuloa uudet lukijat ja kiitos teillekin "Hiljaiset lukijat" jotka kommentoitte facebookin kautta. Ihana huomata, että seuraatte blogiani. Jäseneksikin saa liittyä, ihan virallisesti :)

5 kommenttia:

 1. Oikein ihanaa viikonloppua ja pelihetkiä :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin Marru, siis viikonloppua, peleistäsi en osaa sanoa mitään :)

   Poista
 2. Pitääpä tutustua noihin peleihin, jotta sitten voi lastenlasten kanssa pelailla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikuttavat kivoilta, mutta vielä ei ole päästy testaamaan.

   Poista
 3. Kirppupeli on meilläkin ollut lasten suosiossa. On tosi mukavaa viettää yhteistä pelihetkeä näin syksyn pimeinä iltoina ja sateisina päivinä.

  VastaaPoista