torstai 21. marraskuuta 2013

Leipälaatikon tuunaus - DIY

Tarvittiin leipälaatikkoa joka sopisi kaappimme ylä-ja alaosien väliin. Paikallisesta myymälästä löytyikin sopivan kokoinen, sopivan hintainen ja kaikinpuolin hyvin tehtäväänsä sopiva, MUTTA aika TYLSÄN näköinen.

Puun väri ei sopinut yhteen minkään kanssa keittiössämme. Ja luukun aukaisukahva oli mielestäni jo kaupassa katsoessanne liian söpö ja olematon. Enkä tykännyt tekstistäkään. Miksi siis ostimme tämän kun mikään ei tuntunut osuvan kohdalleen?

Siinä se on kaikessa mahdottomuudessaan. Mutta kuten sanottu toimiva, ja hyvää on myös se että luukku aukeaa alaspäin koska laatikko pitää saada mahtumaan aika matalaan väliin.
Ei muuta kuin tuunaamaan. Laatikko maalattiin kolmeen kertaan valkoisella maalilla ja myös ikkuna maalattiin sisäpuolelta että saatiin teksti piiloon.
 

Maalin kuivuttua maalattiin tussia ja sabluunoita käyttäen numeroita tekstin paikalle.

Kotona ennestään olleesta peltisestä kyltistä tuli uusi kahva luukkuun.

Hiukan häämöttää entinen teksti lasin läpi kun kirkkaan lampun alla katsoo, mutta kaapin päällä ei sitä näy.Näin saatiin leipälaatikosta paremmin meidän kotiimme sopiva.Ps. Koska blogini on jo yli puolitoista vuotta vanha, enkä ole vielä kertaakaan järjestänyt arpajaisia, niin lähestyvän pikkujoulun merkeissä ajattelin sellaisen lähipäivinä järjestää. Käykäähän kurkkimassa!

12 kommenttia:

 1. Tulipas vaan hyvä!
  On taito nähdä potentiaalisessa tuotteessa mahdollisuus tuunauksen suhteen.
  Ainahan ei sitä just " täydellistä " tuotetta löydy jolloin se oma luovuus on hyvä ominaisuus.

  VastaaPoista
 2. Siinä on vaan se, että jos ostettava tuote on kuitenkin uusi, ei siis kirpparilta, niin usein ajattelee, että sääli jos pitää uutta tuotetta heti ruveta korjailemaan :). Mutta tässä ei tullut sitä ajatusta.

  VastaaPoista
 3. ♥vau,mikä muodonmuutos! Hieno!

  VastaaPoista
 4. Tuli hieno ja sopiva juuri siihen mihin olit sen tarkoittanut.

  VastaaPoista
 5. No vau! Tulipa siitä hieno! Kiva idea maalata myös toi lasi ja koristella se uudelleen. :)

  VastaaPoista