keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Lahjavinkkejä Marimekolta

Marimekkoa, Marimekkoa! Kaikkien näiden plagiointikohujen keskelläkin tykkään kuitenkin  Marimekko-tuotteista. Niissä on jotain sellaista kodikasta ,selkeää, ihanaa värikkyyttä joka sopii minun makuuni. Poimin tähän postaukseen muutamia jouluun, mutta myös ympäri vuoden käytettäväksi sopivia tuotteita.
Ihana Oiva/Kuusikossa -muki sopii joulun aikaan, mutta neutraalina väreiltään ei kuitenkaan ole tyypillinen joulutuote.
Kankaasta valmistetun Joulukalenterin uskoisin olevan kaikkien lasten ja lapsenmielisten mieleen.
Kun kangasta kaavan mukaan leikataan, saadaan kylkiäisenä uutta materiaalia, tilkku poikineen. Mitä niistä tilkuista sitten tulee? No, vaikkapa kukkaroita. Isoja, pieniä ja pienenpieniä, keskikokoisia, pitkulaisia, pyöreähköjä – koteja kolikoille, kännyköille, soittimille, kynille, huulipunille, lukulaseille, pelikorteille, pastilleille...
Puolikas Mini-Unikko -kukkaro kelpaa paitsi rahoille, myös muun pikkutavaran säilytykseen ja löytyy helposti laukusta värikkyytensä ansiosta.
Kranssi -puuvillakangas
Sukat makkaralla -jalallinen juomalasi on kuin varta vasten joulupöytään suunniteltu.
Tämän ihanuuden nimi on vähän arkipäiväisesti Oiva/Pallomuki. Tuo ainakin minulle mieleen metsän ja kärpässienet.
Puketti -joulukoriste sopii vaikka lahjapaketin koristeeksi, tai kuusen oksalle.Varmaan on hyvä taas mainita, että olen kopioinut kaikki nämä kuvat Marimekon mainoksesta, eikä kyseessä ole mikään yhteistyöpostaus.

Nämä ja muita Marimekon tuotteita löydät TÄÄLTÄ (KLICK).

6 kommenttia:

 1. Oi tuo juomalasi ...sen voisin ostaa..:)

  VastaaPoista
 2. Minulla oli ennen nuorena paljon marimekkoverhoja, pöytäliinoja ja ihailin sitä tyyliä. Nyt suurin osa niistä on viikattuna komerossa. Osasta tein pussilakanoita, jotka on jo käytetty loppuun.
  Nyt olen ostanut silloin tällöin pienesineitä, Turun kodin työhuoneessa oli lumme-laskosverho, se on nyt komerossa. Tekstiilejä en käytä enää, minulla ei ole ikkunoissa verhoja ollenkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on ollut muutamia Marimekkoverhoja. Marimekon laukkuja taitaa olla kertynyt viitisentoista ja tunikoita on myös tälläkin hetkellä aika monta käytössä. Voisi olla kivaa joskus kokeilla olla ilman verhoja, mutta minun mielestäni sitten kaikuu niin pahasti huoneissa. Sitten pitäisi tietysti lisätä muiden tekstiilien määrää seinillä ja lattioilla.

   Poista
 3. ♥Ihania kaikki! Tykkään! Minäkin ompelin taskukkokalenterin :)

  VastaaPoista
 4. Tuollaisen kalenterin taitaisin minä poropeukalokin juuri ja juuri saada aikaiseksi. Sinä taiturina voisit vaikka ommella kaikkea kivaa ihan ansiomielessä. Ehkä niin teetkin? Moikka!

  VastaaPoista