torstai 28. marraskuuta 2013

Kiitosta ja ketutusta
Ihan alkajaisiksi sanon mitä suurimmat kiitokset uusille lukijoilleni, joita on tullut roimasti lisää viime päivinä! Toivottavasti viihdytte blogini parissa.

Vähän kynttilöiden lämpöä tähän kylmäviimaiseen päivään. Lämpötila täällä saaressa on kylläkin ollut reilusti plussan puolella, mutta tuuli on sitäkin kylmempi.
Kaupungin pääkadulla oli tänään joulukadun avajaiset ja kävimme siellä mekin, mutta kauan ei viihdytty, kun tuntui että tuuli pureutui luihin ja ytimiin.

Töissä oli tänään vähän eräänlaisia kommunikointiongelmia ja vähän väärää tulkintaakin joistakin asioista. Mieli olisi tehnyt sanoa puhelimeen suorat sanat, mutta ei auta, suu suppuun vaan, grr!!

Nyt alkoi onneksi kahdeksan päivän vapaajakso johon sisältyy jo vähän jouluvalmisteluja ja luultavasti käynti Turun Vanhan Suurtorin Joulumarkkinoilla ynnä muutakin kivaa.

Tässä kohtaa on hyvä taas muistuttaa blogissani meneillä olevasta arvonnasta johon pääsee TÄÄLTÄ (klick).

Oikein mukavaa pikkujouluviikonloppua!
 

12 kommenttia:

 1. Tuo tuuli on TOSI kylmää! Olin hetken merenrannalla kuvailemassa ja heti alkuun sormet ihan jäässä... niin kuin olisi ollut parikymmentä astetta pakkasta! Toivottavasti tyyntyisi pian...

  Tuulesta huolimatta oikein mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kun keskellä kaupunkiakin tuuli oli näin navakka, niin voin kuvitella millaista se on meren rannalla.

   Poista
 2. Täälläkin tuulee.
  Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rannikolla olet sinäkin, joten tuulia piisaa!

   Poista
 3. Vaihtelevaa on ollut säärintamalla. Väliin lunta ja sitetn taas vettä, suojaista, liukasta jne.. Kivalta kuulostaa Joulumarkkinat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei onneksi liukkautta vielä ole ollut, ainakaan jalankulkijalla. Tuo liukkaus onkin talvessa se pahin mielestäni.
   Joulumarkkinoilta odotan mahdollisuutta kuvata ja laitan sitten tännekin postauksen, jos onnistun saamaan kuvia.

   Poista
 4. Ihana pikkujoulutunnelma kodissasi <3
  Erityisesti ihastuin komeaan kruununmalliseen
  kynttilälyhtyyn!
  Voin vaan kuvitella tuulen voiman siellä suurella saarella,
  tännekin on luvattu myrskytuulta, paras varautua sähkökatkoksiin.
  Ihanaa pikkujoulua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa kynnttilälyhdyssä en kuitenkaan uskaltanut kauan polttaa kynttilää, kun kruunun osat, vaikka ovat metallia, kuumenivat liikaa. Yleensä olen pitänytkin siinä kukkaa, mutta ajattelin, että kynttilä sopisi hyvin, mutta ei sitten toiminutkaan täydellisesti.

   Poista
 5. oi sulla on ihanat pitkät vapaat !

  VastaaPoista
 6. Meillä oli eilen melkein parikymmentäastetta pakkasta ja lumi narskui jo kenkien alla;) Mahtavia revontulia sai myös ihailla... Mukavia vapaapäiviä ja kaunista joulukuuta;)

  VastaaPoista
 7. Kuulostaa niin jouluiselta ja kauniilta tuo lumi ja revontulet. Pakkasta en haluaisi yli viiden asteen kuitenkaan, enkä liukkautta. Vapaapäivistä nautitaan ja kotia koristellaan vähän kerrallaan.

  VastaaPoista