lauantai 9. marraskuuta 2013

Ihana CITY BLOMMORKävin viherkasviostoksilla paikallisessa CITY BLOMMOR -nimisessä kukka-ja lahjatavaraliikkeessä. Siellä on niin paljon ihanaa katseltavaa, että ei tiedä mihin silmänsä iskisi ensimmäiseksi. Koska kaktukset olivat nyt tarjouksessa , niin päätin ostaa niitä. Ruukuista sai samaten alennusta, joten ostin kaktuksiin hienosti sopivat, vihertävän harmaat ruukut samalla.
En ole kauhean hyvä viherpeukalo ja kun kesällä olemme mökillä koko ajan, niin meillä ei mitkään muut kasvit oikein tule kysymykseenkään. Kastelu jää vähän sattumanvaraiseksi ja sitten kun joskus muistaa kastella, niin kastelee liikaakin. Lisäksi talvella kasvien viihtymistä haittaa ikkunalaudan alla hohkaava patteri, joten juuri se paikka missä kasvit saavat parhaiten valoa on aivan liian lämmin useimmille kasveille.
Vaan toivottavasti ei kaktuksille! Myyjältä kyselin kuinka usein pitää (saa) kastella ja hän sanoi että noin kerran kuukaudessa korkeintaan.

Kaikkea kaunista tuolla myymälässä ihasteltuani rohkenin kysyä jos saan ottaa muutamia valokuvia ja sainkin myöntävän vastauksen. Pengottuani laukkuni perin pohjin, jouduin toteamaan että kännykkä oli jäänyt kotiin. Harmi, kun olisin saanut niin paljon kaunista tänne blogiin.
Myyjä antoi kyllä luvan kuvata sitten seuraavalla kerralla. Pitääpä muistaa!

Jos haluat käydä CITY BLOMMOR Facebook-sivulla niin klikkaa TÄSTÄ.6 kommenttia:

 1. Siis ihanat!!
  Olen jotenkin nykyisin niin ihastunut kaktuksiin ja anopinkieliin...molemmat helppohoitoisia ja vettä ei paljon vaadi.....:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anopinkielet ovat myös ihania.

   Poista
 2. Kauniit kaktukset. Tekisi mieli ostaa myös. Minulla on isoja viherkasveja, joten kaktukset pieninä ja hidaskasvuisina sopisivat

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin oli ennen paljon viherkasveja ja monia jotka olivat amppeleissa, mutta nyt ei ole. En osaa sanoa miksi en ole hankkinut uusia vanhojen tilalle, se on vaan jäänyt. No nyt on kolme kaktusta!

   Poista
 3. ♥todella ihanat! mukavaa Isänpäivää!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Riitta Sinikka, samoin sinulle!

  VastaaPoista