torstai 3. lokakuuta 2013

Tämä päiväAurinkoa, tuulta ja muutama lämpöaste; siitä on tämän päivän sää tehty. Täällä mökkirannassa tuuli on niin kova, että henkeä salpaa, mutta kun menee rannalta metsään ei tuulta huomaa melkein ollenkaan.
Tänään olen ollut vapaalla töistä, mutta uni loppui jo puoli seitsemältä, joten aamukahvin jälkeen oli edessä monta valoisaa tuntia. Aamut ovat minulle päivän parasta aikaa, varsinkin jos ei tarvitse herätä kellon pirinään, vaan saa heräillä ihan omaan tahtiin.Pyykkikori pursuili jo ja niinpä pistin koneen töihin heti ylös noustuani.
Pyykit kuivuivat nopeasti tuulessa ja niiden tuoksu oli raikas kun toin ne sisälle.
Päivään sisältyi myös tukan leikkuussa käynti ja nyt saa taas olla rauhassa viitisen viikkoa ennenkuin hiukset taas vaativat lyhentämistä. Minulla on erittäin lyhyet hiukset ja mielestäni on tärkeää että jos on lyhyt hiusmalli, niin se pitää leikata tarpeeksi usein niin että malli säilyy sellaisena kuin on tarkoitus.

Ilta on mennyt blogeja lukiessa ja TV:n parissa. Ihan kiva päivä on ollut ja huomiseksikin on luvattu kaunista säätä joten toisesta vapaapäivästä saa sään puolesta nauttia.
 

2 kommenttia:

  1. Olipas kiva löytää blogiisi :) Edellisen postauksen maisemakuvat ovat todella kauniita ja ulkona kuivatuissa pyykeissä on ihana tuoksu.

    VastaaPoista
  2. Ihana, ihana syksy...tuulta ja aurinkoa. Eikä olisi sadekkaan pahaksi...:)

    VastaaPoista