perjantai 4. lokakuuta 2013

Pukeudu pinkkiin

Tänään vietetään Roosa nauha -päivää eli pukeudutaan pinkkiin.
Roosa nauha -keräys auttaa rintasyöpään sairastuneita ja heidän läheisiään ja lisää tietoisuutta rintasyövän ehkäisyn mahdollisuuksista. Rintasyöpään sairastuu 4800 suomalaista naista vuosittain, joten tämä koskettaa monia meistä. Oma äitini sairastui rintasyöpään ja kuoli vain 59-vuotiaana tähän tautiin.
Keräyksen tuottamilla varoilla tuetaan kotimaista rintasyöpätutkimusta.

Kuvassa olevia roosa nauha- rusetteja myydään täällä ahvenanmaalla paikallisen syöpäyhdistyksen toimistossa ja ne on valmistettu kierrätysmateriaalista joten ne ovat vähän eri näköisiä kuin ne mitä mantereella myydään. Täällä ei muutenkaan ole esim. kauppiaat mukana tässä kampanjassa mikä on mielestäni aika kummallista kun näin tärkeästä asiasta on kyse.

Enemmän tästä Roosa nauha -kampanjasta voit lukea täältä (klick).

Nyt kaikki mukaan keräykseen!

4 kommenttia:

 1. Outoa, että kauppiaat ei ole mukana...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on ja noita rusetteja en nähnyt missään muualla myytävän kuin tuolla syöpäyhdistyksen tiloissa!

   Poista
 2. Apua, miten multa meni niin ohi mikä päivä tänään on?! Vuosien saatossa on roosa/pinkki nauha -kampanjaa tuettu monellakin eri tavalla. Kyllähän tuo koskettaa läheltä varmaan melkein kaikkia meitä. Anoppini on rintasyövän sairastanut ja siitä selvinnyt ja yksi parhaimmista ystävistäni kamppailee sen kanssa parhaillaan...

  Ja kyllä niiden teidän paikallisten kauppiaiden pitäisi tällaista kampanjaa tukea!
  Mutta hyvää viikonloppua sinulle :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä olen, mutta kun ei niin ei! Irvokasta kyllä, mutta täällä mainostetaan tänään "Kanelbullens dag" Kanelipullan päivää! :( eli se on taas joku uusi päivä jonka joku on keksinyt entisten hölynpölypäivien lisäksi!

   Poista