sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Pikku Pirulainen

Huomenna alkaa viikon loma, MUTTA nyt tuntuu kuin tämän näköinen pikku pirulainen olisi ottanut minut uhrikseen, sillä niin flunssaa ennustavalta olo tuntuu. Jo eilen alkanut korvakipu ei ole hellittänyt ja nyt tuntuu muitakin flunssan tuntemuksia pukkaavan päälle.
Mitään suurempia suunnitelmia ei tosin tälle lomalle ole suunniteltu, jos ei lasketa ikkunoiden pesua, vaatehuoneen siivoamista, tarpeettomien vaatteiden viemistä kirpputorille, lehtien haravoimista mökillä, silittämättömien vaatteiden pinon pienentämistä, lakanoiden mankelointia, koko huushollin viikkosiivousta, jonka meillä voisi ennemmin nimittää kuukausisiivoukseksi. Tuntuu nimittäin siltä, että kun meitä täällä hiipparoi vain kaksi aikuista, niin ei likaa/pölyä/roskia kerry ollenkaan samaan tahtiin, kuin silloin kun lapset asuivat vielä kotona ja meillä oli myös kaksi kissaa ja koira. Silloin siivottiin paljon tiheämpään tahtiin. Nyt tahtoo vähän venähtää tuo siivouspuuskien väli liiankin pitkäksi. Ja kun sitten lapsenlapsi kömpii sängyn alle piiloon, niin jännittää nähdä minkälainen pölypallero sieltä piilosta esiin tulee :)
Aamulla nähdään ruvetaanko toteuttamaan noita äsken mainittuja lomasuunnitelmia, vai otetaanko rennommin kuuman juotavan, villasukkien ja lekottelun merkeissä.

Kaikesta huolimatta oikein hyvää alkavaa viikkoa kaikille!Huomasin ilokseni että blogini on saanut muutaman uuden lukijankin. Tervetuloa!

13 kommenttia:

 1. Olisin voinut itse kirjoittaa tekstisi viikko sitten,nimittäin loma alkoi ja sama tunne oli tuosta pikku pirulaisesta.ja samat lomasuunnitelmatkin oli.Pikku pirulainen sai otteen ja viikko onkin sitten mennyt kuuman juotavan,lekotttelun ja villasukkien merkeissä.Onneksi on lomaa vielä jäljellä,saisi tämä yskä vaan alkaa jo hellittämään.

  Oikein hyvää lomaa kaikesta huolimatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syksy taitaa olla sellaista flunssa-aikaa. Tänään korva huuhdettu ja kohta haen apteekista kortisoni-tippoja, kunhan saan ensin reseptin. Jos ei se auta, niin sitten antibioottia. Toivottavasti saat yskäsi paranemaan pian.

   Poista
  2. Korva siis huuhdeltu ruiskulla.

   Poista
 2. Toivottavasti selätät flunssan ja pääset nauttimaan lomastasi!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen onnistuvani. Yllä kuvattujen toimenpiteiden jälkeen korva jo vähemmän kipeä.

   Poista
 3. No eipä sinulla olekkaan paljoa noita lomasuunnitelmia...:)
  Toivotaan nyt että et sairastu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suunnitelmia pitää aina olla ;)

   Poista
 4. ♥pois pois pahat pöpöt!! ja oikein mukavaa lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pöpöt melkein saatu pois ajettua! Loma jatkuu.

   Poista
 5. Toivottavasti flunssa ei tule päälle oikein pahasti. Harmi jos menee loma sen vuoksi hieman pipariksi. Meilläkin on tämä viikko lomaa ja alkoi melko myrskyisissä merkeissä, mutta onneksi pahin puhuri on jo mennyt ohitse. Koitahan parantua! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänne ei myrsky tullut ollenkaan. Mukavaa lomaa sinnekin päin.

   Poista
 6. Onpa sinulla pitkä lista, suosittelen, että jätä pois vaikkapa ikkunapesu. Se on niin kylmää puuhaa, kun pitää availla ikkunoita, siinä viimeistään kurkku tulehtuu.
  Mukavaa ja rentouttavaa lomaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikkunat jo pesty ja silitykset ja mankeloinnit hoidettu pois. Flunssa myös selätetty, luultavasti.

   Poista