lauantai 26. lokakuuta 2013

Pientä shoppailua

Eilen kävin vapaapäivän kunniaksi pitkästä aikaa hankkimassa muutamia pieniä sisustusjuttuja kotiin. Nämä hankinnat tein FEJA-nimisestä liikkeestä. Valitettavasti en löytänyt netistä sopivaa linkkiä josta voisi katsella heidän sisustuspuoltaan, vaan kaikki linkit tuntuivat johtavan saman firman siivoustoimintaan. Jomalassa sijaitsevassa liikkeessä on kuitenkin aivan ihania sisustustuotteita kauniisti esille laitettuina.


Nämä kaksi  kukkataulua oli aivan pakko ostaa. Olen tässä kuvannut ne hätäisesti eteisen lipaston päällä, mutta lopullinen sijoituspaikka on vielä hakusessa.

Tätä valokuvakehystä oli sekä valkoisena että mustana. Päädyin valkoiseen. Nyt mahtuu lastenlasten kuvia vaikka kuinka monta :)

Tämän ajattelin ovikoristeeksi ulko-oveen, rappukäytävään. Luulin ensin sen olevan jotain "tekosammalta", mutta se osoittautuikin oikeaksi sammaleeksi. Saa nähdä miten saan sen säilymään kuivissa sisätiloissa. Suihkutin sen hiuslakalla jotta se ei ehkä varistelisi niin helpolla.

Lisäkoristeeksi sidoin siihen narua ja korulaatikostani löytämäni puisen rannekorun.Jouluksi vaihdan siihen ehkä puisen, punaisen sydämen.

En kuitenkaan ripustanutkaan sitä ovemme ulkopuolelle, vaan sisäpuolelle niin näemme itsekin sen paremmin.

Nyt kohta iltavuoroon lähtö edessä.

Mukavaa viikonloppua!

10 kommenttia:

 1. Kauniit kukkataulut!
  Mukavaa viikonloppua, myös sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minunkin mielestä ne on tosi suloiset.

   Poista
 2. Kiitos sammoin sinne sinulle...Ihanoita häämuisteloita tuolla etellisessä postauksessasi :)

  VastaaPoista
 3. No oletpas kauniita juttuja löytänyt! Kasvitaulut on aina kauniita, valokuvat saa tuohon kivasti kaikki samaan rykelmään laitettua ja sammaltakoristeet on luonnonmateriaalin takia parhaita. Hyvä idea tuo hiuslakka;) Mukavaa talvaikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti hiuslakka pidentää sammaleen kestoa.

   Poista
 4. Kivoja juttuja olet löytänyt :) ihana tuo valokuvakehys. Mukavaa sunnuntia-iltaa, pian on jo maaraskuu, hui.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtuu paljon kuvia! Marraskuu on minulle erikoinen kuukausi siksi että toinen tyttäristämme syntyi silloin!

   Poista
 5. Mistä ihmeestä johtuu, että kommenttini tulee aina tuplana sinun blogissasi. En ymmärrä ?? Aivan ihana tuo sinun kehys.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt tuli kyllä vaan yhtenä. Eikä minua haittaa vaikka tulee kahtenakin ;)

   Poista